Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Létezik, hogy a testem egy...

Létezik, hogy a testem egy korábban élt ember sejtjeiből áll?

Figyelt kérdés

Szóval az lehetséges, hogy a testemben van olyan atom, ami valaha egy másik ember testében volt?

Például:

meghal egy ember, eltemetik. A teste lebomlik, a test atomjai így már a talaj atomjai lesznek. Ha ott mondjuk a földbe búzát vetnek, és azokat a bizonyos atomokat egy búzaszál "felszippantja" tápanyagként és a búzából kenyér készül amit én megeszek.

Így tulajdonképpen lehetséges ez hogy én egy régebben élt ember atomjaiból vagyok?

2020. jún. 22. 23:45
1 2
 11/13 Mojjo ***** válasza:
81%
@10; Homeopatikus higítású Einstein. Kellhet-e bárkinek több ennél?
2020. jún. 23. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer azt olvastam valahol, hogy ha elmész Newton dolgozószobájába, mint múzeumba, akkor az íróasztala alatt biztosan van még most is olyan oxigén molekula, amit ő fújt ki.
2020. jún. 25. 09:54
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 egyezer olvastam olyat, hogy minden ember szív be olyan levegő molekulát élete során, amit egyszer Obama de Julius Caesar is beszívott. Durva így belegondolni.
2020. jún. 25. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!