Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az evolúciós oka a fogyaték...

Mi az evolúciós oka a fogyatékosok társadalmi elutasítottságának?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 19. 11:28
1 2 3 4 5
 41/42 Pombe ***** válasza:
90%

#40: "Egészen konkrét dolgokat írtam le a költségeket tekintve, de azok fölött nagyvonalúan elsiklottál"

Tényleg? Hol? Mi köze az evolúció működéséhez a te költségeidnek? Amúgy se volt sehol semmi ilyen költségvetés leírva, így nem volt min átsiklani. Egyszerűen leírtam, hogy abból profitálunk (vagyis előnyt szerzünk), hogy próbálunk gyógyítani fogyatékosokat, és az ebből nyert ismereteket hasznosítani tudjuk más téren is.

Ezt az egyszerű állítást totálisan félreértve (mert ha a profit szót olvasod, akkor csak a pénz jut az eszedbe), valami a dologhoz köze nincs anyagi profitról kezdtél el össze-vissza hadoválni a #28-ban.

#40: "Egyrészt iszonyúan trágár vagy, ez önmagában felér egy beismerő vallomással. "

Hogy ostobának neveztelek? :D

Azért az nagyon messze van a trágárságtól, de az igazságtól korántsem... :D

Az sokszor kiderült, hogy egyszerű magyar szavakat nem értesz, de.... Érted te egyáltalán, hogy mi a trágár szó jelentése? Ráadásul az iszonyú trágár??? Mit szedsz te? :D

Amúgy felhívnám a becses figyelmedet arra, hogy bizony az alpári megnyilvánulást te vezetted be ide mindenki előtt. Olvasd csak, és szégyelld magad, plíííz:

#28: " Látszik, hogy teljesen elvakult vagy, szerintem valamilyen szinten magad is érintett lehetsz, mert annyira rózsaszín ködben van az agyad. Épp ezt utálom, hogy az ilyen snowflake-ek ráerőltetik a maguk értékrendjét másra."

Ja, hogy ezután nem csak tőlem, hanem mástól is jogosan megkaptad?(#31): "Bocs, de szerintem itt te vagy a fogyatékos."

Agresszív kőbunkó voltál úgy, hogy előtte senki, de senki nem bántott, és amellett botcsinálta hazudozó is vagy. Ráadásul evolúcióból is teljesen alulművelt vagy, a vitapartneredre oda se bagózol, és a saját mantrádat nyomod a végtelenségig.

#28: "de ajánlom neked a közgazdaság szép tudományát, meglepődnél"

Én is, ha képes lennél azzal foglalkozni, amivel itt kellene. :D

Persze kérdés, hogy a "közgazdaság" szó fogalma alatt mit értesz félre, gondolva itt pl. referencia gyanánt az "iszonyú trágár" szavakra, amelyeket szintén nem sikerült helyesen értelmezned.

#28: "...de véleményt nyilvánítani nem."

Te a lufifújást valami külön szakon tanultad? Mert ez az egy, amihez úgy tűnik tényleg értesz. Te is pont annyira fojtod belém a véleménynyilvánítást, mint amennyire én a tiédet, magyarán semennyire. :D

Na, pá.... Most már nagyon fárasztó lettél, Meguntalak...

2020. máj. 13. 16:17
 42/42 Pombe ***** válasza:
90%

#28: "...de véleményt nyilvánítani nem."

Ja!

Hogy tudtam volna a véleményedet elnyomni, ha tudomást se vettél az enyémről?

:D

Kizárólag akkor szakítottál rám időt, ha úgy láttad, hogy lazítás gyanánt egy két kisebb-nagyobb másikat alázó szöveget beszúrhatsz a sok mellék-vágánygyártásod közepette.

2020. máj. 13. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!