A sötét energia lehet a gravitáció ellentéte?
Én nem pontoztam le senkit, viszont a válaszod nekem is fura volt.
Mivel túl keveset tudunk ahhoz is róla, hogy kijelenthessük egyértelműen, hogy nem, vagy hogy igen.
A légkörös példádnak nem nagyon volt köze a kérdéshez és nem is válaszolt meg semmit, csak leírtál egy jelenséget.
Illetve én nem olyasmire gondoltam az antigravitáció alatt, hogy lebegés, repülés, persze tudom, hogy a szó maga arra utal, én szimplán a gravitáció ellentétes természeti erejének vélem a sötét energiát, de hogy milyen nevet adunk neki, tökmindegy, lehet Béla is. Jelenleg nem lehet megmondani, hogy a vélekedésem hamis, vagy sem. Én sem tartom ténynek, csak megvizsgáltam egy érdekes szemszögböl.
Elvileg ugy van hogy a sötét energia antigravitonokat hoz létre ami csökkenti vagy semlegesíti a gravitációs erőt... szoval itt nem taszitasrol van szo hanem a vonzás hiányáról kb mint a a minus fok ott sem egy külön álló fogalom van hogy “hideg” hanem a hőnek a hiánya van
De ennél többet meg nem tud a tudomány hogy mi is lehet ez és még miket csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!