Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehetséges hogy az univerzum...

Lehetséges hogy az univerzum egy örökké tartó ciklikus folyamat?

Figyelt kérdés

Ki lehet zárni azt, hogy az univerzumnak se kezdete, se vége nincs és nem is lesz? Hogy örökké, pontosan ugyanúgy, ismétlődik az idő?

ha nem, az brutális szps, egy börtön az egész aminek nem lesz vége

2019. szept. 11. 22:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha ezt most a kérdésemre érted, akkor nincs igazad. Egy szóval se említettem hogy szimuláció lenne. Csak mi van ha az "ősrobbanás" előtt is éltünk már, meg az előtt is, meg az előtt is és így tovább...

Én arra vagyok kíváncsi hogy ezt az elméletet 100%-osan el lehet vetni? Vagy erre megvan az esély?

2019. szept. 12. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Arra gondolsz, hogy már sokadszorra írom ezt a sort, minden egyes megszületett univerzum ugyanazon napján? Ez egy tisztán determinált világot feltételez, de nem lehet kizárni. Sőt, ha sztochasztikus a világ, talán még akkor sem. (Ahogy a PI számjegyei közt ott lesz ez a válasz ASCII kódban (is).)
2019. szept. 12. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Megnyugodhatsz: a mi világunknak NEM lesz vége.

Gyorsulva tágul, és nem fog összeroppanni.

2019. szept. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!