Úgy tűnik itt a fele nép Hitleren van felháborodva...azt tudtátok, hogy Sztálin bizonyítottan sokkal több embert küldött sírba népírtással? Az is zavar annyira?
(mielőtt kivágnának innen: engem minden népírtás zavar)
Természetesen mindkettő zavar, de hitler története valahogy sokkal "egyedibb" vagy nemtudom, sokkal felkapottabb, valószínű a nagyon szlsőséges nézetei miatt, és ahogy kategorizálta a népeket. Mindenkinek automatikusan ő jut ezsébe ha a népírtás jön szóba. de ettől még sztálin is ugyanakkora s*ggfej volt.
2010. jún. 23. 11:15
24/29 anonim válasza:
Mennyi beteg ember van Magyarországon,ez szégyen. Gyűlölködnek,adózni nem szeretnek-dolgozni sem nagyon- s remélik jobb lesz a jövő??? Szégyen, stupid fajgyűlölő népség,és nem a kérdésre válaszolnak.
Az lesz meg rajtuk amit ellenségeiknek kívánnak.
MINDEN NÉPIRTÁS ZAVAR.
2010. jún. 23. 12:07
25/29 anonim válasza:
Akkor etesd te a "kiccsaládot" meg a "tezsvírkéket" vazz... költözz melléjük, éljél Faddon, öleld őket a kebledre... amíg át nem vágják a torkod :P
2010. jún. 23. 12:32
26/29 anonim válasza:
Engem pont fordítva, e kettő közül csak Sztáliné zavar.
Nézze meg minden cigányvédő, rasszistázó, "ejróper" libsi.
Aztán ha megnézte, és még mindig azt mondja, hogy ezek emberek, akkor nincs több szavam hozzá, mert biztos, hogy ő se ember. Ha meg nem úgy gondolja, akkor gondolkozzon el azon, hogy miért van rasszizmus...
2010. jún. 23. 20:17
28/29 anonim válasza:
Én végig néztem, bár eddig sem voltam más véleménnyel róluk; nálunk a cigánytelepet beköltöztették a belvárosi lakótelepre mert a régit erőteljesen felélték (szó szerint, ablakparkannyal tüzeltek a szobababn, bar foglamam sincs miert mert van/volt tavfutoes... monjduk biztos nem fizettek, gyerekkel meg már már lassan egy évezrede nem lehet fizetni Európában, nekik meg csak az van) na és mindenestre, azóta ez a lakótelep is enyhén ritkásabban látogatott... Nagyapám ott lakik albérletben, tudna mit mesélni...
2010. jún. 23. 23:58
29/29 anonim válasza:
Én is végignéztem a videót és azon gondolkodom, hogy mit lehetne legálisan, cigánygyűlölet nélkül tenni. Tény, hogy cigányokat látunk, de elsősorban mégis olyan magyar polgároknak tartom őket, akik erőszakosak a többi lakóval. Nem lehetne valahogy olcsón térfigyelőt tenni a veszélyeztetett emberek környezetébe? Drága, mégis felügyelni és rajtakapni kellene ezeket a bandákat, mert csak a saját eszközeikkel kell legyőzni őket valamiképpen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!