Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » "Csak" Hitler népírtása...

"Csak" Hitler népírtása zavar, vagy Sztáliné is?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik itt a fele nép Hitleren van felháborodva...azt tudtátok, hogy Sztálin bizonyítottan sokkal több embert küldött sírba népírtással? Az is zavar annyira?

(mielőtt kivágnának innen: engem minden népírtás zavar)

2010. jún. 22. 22:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az összes nagyon zavar és elszomorít!
2010. jún. 23. 07:30
 22/29 anonim ***** válasza:
22%
egyik se zavar
2010. jún. 23. 10:48
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen mindkettő zavar, de hitler története valahogy sokkal "egyedibb" vagy nemtudom, sokkal felkapottabb, valószínű a nagyon szlsőséges nézetei miatt, és ahogy kategorizálta a népeket. Mindenkinek automatikusan ő jut ezsébe ha a népírtás jön szóba. de ettől még sztálin is ugyanakkora s*ggfej volt.
2010. jún. 23. 11:15
 24/29 anonim ***** válasza:
75%

Mennyi beteg ember van Magyarországon,ez szégyen. Gyűlölködnek,adózni nem szeretnek-dolgozni sem nagyon- s remélik jobb lesz a jövő??? Szégyen, stupid fajgyűlölő népség,és nem a kérdésre válaszolnak.

Az lesz meg rajtuk amit ellenségeiknek kívánnak.

MINDEN NÉPIRTÁS ZAVAR.

2010. jún. 23. 12:07
 25/29 anonim ***** válasza:
18%
Akkor etesd te a "kiccsaládot" meg a "tezsvírkéket" vazz... költözz melléjük, éljél Faddon, öleld őket a kebledre... amíg át nem vágják a torkod :P
2010. jún. 23. 12:32
 26/29 anonim ***** válasza:
33%
Engem pont fordítva, e kettő közül csak Sztáliné zavar.
2010. jún. 23. 14:38
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

KÖTELEZŐ videó a faddi helyzetről:

http://www.youtube.com/watch?v=uMLCsOzVZGg

Nézze meg minden cigányvédő, rasszistázó, "ejróper" libsi.

Aztán ha megnézte, és még mindig azt mondja, hogy ezek emberek, akkor nincs több szavam hozzá, mert biztos, hogy ő se ember. Ha meg nem úgy gondolja, akkor gondolkozzon el azon, hogy miért van rasszizmus...

2010. jún. 23. 20:17
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Én végig néztem, bár eddig sem voltam más véleménnyel róluk; nálunk a cigánytelepet beköltöztették a belvárosi lakótelepre mert a régit erőteljesen felélték (szó szerint, ablakparkannyal tüzeltek a szobababn, bar foglamam sincs miert mert van/volt tavfutoes... monjduk biztos nem fizettek, gyerekkel meg már már lassan egy évezrede nem lehet fizetni Európában, nekik meg csak az van) na és mindenestre, azóta ez a lakótelep is enyhén ritkásabban látogatott... Nagyapám ott lakik albérletben, tudna mit mesélni...
2010. jún. 23. 23:58
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Én is végignéztem a videót és azon gondolkodom, hogy mit lehetne legálisan, cigánygyűlölet nélkül tenni. Tény, hogy cigányokat látunk, de elsősorban mégis olyan magyar polgároknak tartom őket, akik erőszakosak a többi lakóval. Nem lehetne valahogy olcsón térfigyelőt tenni a veszélyeztetett emberek környezetébe? Drága, mégis felügyelni és rajtakapni kellene ezeket a bandákat, mert csak a saját eszközeikkel kell legyőzni őket valamiképpen.
2010. jún. 24. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!