Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » "Csak" Hitler népírtása...

"Csak" Hitler népírtása zavar, vagy Sztáliné is?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik itt a fele nép Hitleren van felháborodva...azt tudtátok, hogy Sztálin bizonyítottan sokkal több embert küldött sírba népírtással? Az is zavar annyira?

(mielőtt kivágnának innen: engem minden népírtás zavar)

2010. jún. 22. 22:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%
mindkettő jó ember volt.
2010. jún. 22. 22:03
 2/29 anonim ***** válasza:
66%

Minden népirtás zavar minden jóérzésű embert.

Ezenkívül az is baromira zavar, ha valaki az egyik népirtás azzal akarja relativizálni, hogy elkezsdi hajtogatni, hogy volt másik is, az nagyobb volt, miért nem azzal foglalkoztok, stb.

2010. jún. 22. 22:06
 3/29 anonim válasza:
62%
Engem épp hogy Hitler népírtása nem zavar... mert ami nem sikerült neki azt még most is érezhetjük mert kezd egyre többen lenni a "kisebbség"
2010. jún. 22. 22:07
 4/29 anonim ***** válasza:
34%

Minden népirtás zavar, Hitler nép irtása azért nagyobb ciki,mert Isten népét szerette volna elsősorban kiirtani.

Kérlek ne kezdjetek zsidózni,Jézus is zsidó.

2010. jún. 22. 22:16
 5/29 anonim ***** válasza:
47%

Engem az zavar, hogy mindennap a zsidók tragédiájáról kell valamit látnom, olvasnom, hallannom akaratom kívül.

Az a szörnyű, hogy sztálinnak még ma is szobrokat emelnek, elfelejtik hogy miket csinált a népével.

Hitlert meg ott pocskondiázzák ahol tudják. Ő is rossz volt, ezzel nincs kétség, olyanokat küldött munkatáborba(direkt nem haláltábort írtam) akik nem érdemelték meg.

De ez hihetlen, hogy egy megnem tör... Inkább nem folytatom, mert elvisz a gondolatrendőrség

2010. jún. 22. 22:17
 6/29 anonim ***** válasza:
50%

57-es.

Ha kiakarta írtani az összeset, akkor mért volt a vezérkarban zsidó??

2010. jún. 22. 22:18
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
Zavar mind a kettő, de tudtommmal Közép- és Nyugat-Európában Hitler ténykedése volt erősebb hatással, ezért az minket jobban érint, mint a Szovjet birodalomban történtek (még ha az több emberéletet is követelt).
2010. jún. 22. 22:26
 8/29 anonim ***** válasza:
70%
Hitler háborúja nem érintett engem és a családomat. Sztáliné annál inkább. Gyakorlatilag leszarom melyikük ölt meg több embert: gyilkosok. Sajnos van utódjuk.
2010. jún. 22. 22:39
 9/29 anonim ***** válasza:
97%

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..

ebben a kérdésben már ki volt tárgyalva a téma, többet nem tudok hozzáfűzni.

2010. jún. 22. 22:40
 10/29 anonim válasza:
49%
Tudod ha már népírtásról van szó akkor nem mindegy hogy kiket irtott ki....... Hitler a Zs.dókat, Sztálin pedig olyan egyszerű emberekel tette ugyanezt akik nem álnak a "nyugat" védelme alatt. (lásd én se mertem ki írni a teljes szót nehogy aztán le tiltjanak Zs.dózásért) Na ez a különbség!!!!!!
2010. jún. 22. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!