"Csak" Hitler népírtása zavar, vagy Sztáliné is?
Úgy tűnik itt a fele nép Hitleren van felháborodva...azt tudtátok, hogy Sztálin bizonyítottan sokkal több embert küldött sírba népírtással? Az is zavar annyira?
(mielőtt kivágnának innen: engem minden népírtás zavar)

Minden népirtás zavar minden jóérzésű embert.
Ezenkívül az is baromira zavar, ha valaki az egyik népirtás azzal akarja relativizálni, hogy elkezsdi hajtogatni, hogy volt másik is, az nagyobb volt, miért nem azzal foglalkoztok, stb.

Minden népirtás zavar, Hitler nép irtása azért nagyobb ciki,mert Isten népét szerette volna elsősorban kiirtani.
Kérlek ne kezdjetek zsidózni,Jézus is zsidó.

Engem az zavar, hogy mindennap a zsidók tragédiájáról kell valamit látnom, olvasnom, hallannom akaratom kívül.
Az a szörnyű, hogy sztálinnak még ma is szobrokat emelnek, elfelejtik hogy miket csinált a népével.
Hitlert meg ott pocskondiázzák ahol tudják. Ő is rossz volt, ezzel nincs kétség, olyanokat küldött munkatáborba(direkt nem haláltábort írtam) akik nem érdemelték meg.
De ez hihetlen, hogy egy megnem tör... Inkább nem folytatom, mert elvisz a gondolatrendőrség

57-es.
Ha kiakarta írtani az összeset, akkor mért volt a vezérkarban zsidó??

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__5..
ebben a kérdésben már ki volt tárgyalva a téma, többet nem tudok hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!