Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A 142 IQ? Eyg 11 éves gyerekne...

A 142 IQ? Eyg 11 éves gyereknek átlagon felüli?

Figyelt kérdés
Nagyon jó tanuló vagyok, talán még túl jó is, egész évben, csak ötöseim voltak, minden dolgozatom ötös lett, tele volt a tájékoztatóm ötössel. Megmértem az IQ-mat, és 142 pontos lett. A szüleim azt mondták, hogy annyi az IQ-m. Biztos, hogy annyi, gondolom átlagon felüli, ugye?

2014. júl. 6. 11:24
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Ennek így sose lesz vége, én már nem írok erre semmit. Okos enged, szamár szenved! Többet már meg se nézem ezt a kérdést, írjatok amit akartok, úgy se fogom már megnézni....
2014. júl. 24. 09:27
 42/47 toth.peter ***** válasza:
Ezrest rá mernék tenni, hogy még legalább egyszer ide fog nézni!
2014. júl. 24. 17:29
 43/47 anonim válasza:
Haha. Látszik, hogy gyerek. Nem tud konfliktust kezelni. Leírtam neki az összes helyesírási hibáját üzenetben, és nem válaszolt. Szegény-szegény kisgyerek. Az a 142-es IQ nem hiszem, hogy igaz. Egyébként kétszer is leírta, hogy ő milyen jó tanuló. Ajnározott tökmag.
2014. júl. 24. 19:26
 44/47 anonim válasza:
Most megijedt, és elszaladt.Észrevette, hogy itt nem nyerhet.
2014. júl. 25. 15:55
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a tanulmányi eredménynek semmi köze az IQ-hoz. Járj utána!
2014. júl. 26. 23:59
 46/47 anonim válasza:

Én a 19. Válaszoló vagyok.

1. A két oklevél semmit sem ér. Az érem a tuti.

2. A tesi sokkal könnyebb alsóban+ az én tesi tanárom himsoviniszta. Úgyhogy engem utál, mert jobb vagyok mindenben, mint a fiúk. Pl. Én 152 felülést csináltam míg a fiúknál a legtöbb 115 volt. Találd ki! Én 4est kaptam míg a fiúk 80 felett ötöst.

3. És nálunk is szar tanulók vannak. Engem nagyon utálnak, mert állandóan hallják a hangosbemondoban a nevem és, hogy milyen szép eredményeket értem el, mig ők sehol nincsenek. :-)

4. Ne gyere nekem a körzeti második helyezetteddel, mert már több verseny is alátámasztotta, hogy én vagyok a legjobb matekos a megyémben az evfolyamomon és már számos országos versenyen voltam és már valamelyiket meg is nyertem!!! :-P

2014. szept. 20. 17:01
 47/47 anonim ***** válasza:
Azt következetesen nem árulta el, hogy melyik oldalon töltötte ki a tesztet. :)
2014. szept. 20. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!