A 142 IQ? Eyg 11 éves gyereknek átlagon felüli?
Én abszolút az utolsó kettő emberrel értek egyet. Én 14 éves vagyok, így is átlagon felüli az IQ-m (111 volt negyed éve, 14 évesen; 8 évesen pedig 106). És nekem a leírásodról ez jutott eszembe: -anya nézhetek tévét?
-Igen kisfiam, nézni nézheted, de be nem kapcsolhatod.
Az utolsó válaszolókhoz lenne egy kis hozzá fűzésem:
1. Idén 4.-es voltam, jövőre leszek 5.-es.
2. Honann is veszitek, hogy fiú vagyok? Ki mondta, mért kell le fiúzni? Lány vagyok!! És nem nézek tévét!! Mi a bajotok?? Én csak feltettem egy kérdést, megmértem interneten az IQ-mat, és 142 pontos lett!! Nem kell beszólogatni, nem kell lehülyézni, oké?? Egy értelmes 11 éves gyerek vagyok, és ti meg letámadtok, mert már nagyobbak vagytok nálam, és akkor azt hiszitek, hogy okosabbak vagytok?? A helyesírásra is oda figyelhetnétek!! Ez a 14 éves emberke, ezzel, hogy:"-anya nézhetek tévét?" nagyon felidegesített! Mi a bajod, csak mert idősebb vagy nálam, azt hiszed, hogy okosabb vagy és, hogy kioktathatsz?? Nem nézünk tévét, ha érdekel! Nem nézzük a hülye csatornákat, és hidjétek el, nem veszítünk vele semmit! Nem kell hülyének nézni! Ez az "egy roppant gonosz (de őszinte) ember" is eléggé kioktató volt, hát tudod mit én is őszinte ember vagyok, és ez most ki is derült ebből a kommentből! Remélem már elég választ adtam a 9. válaszolónak! És köszönöm az UTOLSÓ választ!
én viszont azt szűrtem le a kérdésből/kommentjeidből, hogy roppant forrófejű vagy, és szinte minden kis apróságért felkapod a vizet.
szerintem senki sem gondolt arra, hogy milyen nemű vagy (vagyis én a válaszokból nem szűrtem le semmi olyat, hogy téged lefiúznának)
az IQ-nál tényleg nem számít az, hogy milyen tanuló vagy, szóval fölöslegesen írtad le, hogy te mennyire jó vagy.
egyszerűbb és logikusabb lett volna, ha felteszed ezt a kérdésedet a szüleidnek/nagyszüleidnek. időt és energiát is megspóroltál volna vele...
szerintem te csak villogni akarsz az eredményeddel, ami nem is feltétlenül megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!