Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A 142 IQ? Eyg 11 éves gyerekne...

A 142 IQ? Eyg 11 éves gyereknek átlagon felüli?

Figyelt kérdés
Nagyon jó tanuló vagyok, talán még túl jó is, egész évben, csak ötöseim voltak, minden dolgozatom ötös lett, tele volt a tájékoztatóm ötössel. Megmértem az IQ-mat, és 142 pontos lett. A szüleim azt mondták, hogy annyi az IQ-m. Biztos, hogy annyi, gondolom átlagon felüli, ugye?

2014. júl. 6. 11:24
1 2 3 4 5
 11/47 toth.peter ***** válasza:
100%

Én abszolút az utolsó kettő emberrel értek egyet. Én 14 éves vagyok, így is átlagon felüli az IQ-m (111 volt negyed éve, 14 évesen; 8 évesen pedig 106). És nekem a leírásodról ez jutott eszembe: -anya nézhetek tévét?

-Igen kisfiam, nézni nézheted, de be nem kapcsolhatod.

2014. júl. 12. 01:17
 12/47 toth.peter ***** válasza:
I know, my answer wasn't good, but I think you are lying. I don't think you have 142 IQ because you can't compositining.
2014. júl. 12. 01:22
 13/47 toth.peter ***** válasza:
10# A kérdés tényleg nem kamu. Mi azt hisszük kamunak, hogy 142-es IQ-ja van (de nem lehetetlen). És azzal is egyetértek (nem a 10-sel most), hogy interneten alig van olyan oldal, ahol pontosan meg tudják mondani az IQ szintedet, a valóságban kell tesztelni, és kimenni a Mensa HungarIQa tesztjeire, vagy a hivatalos weboldalon kérni egy fizetős IQ tesztet, ami kb 1000-1500ft (valóságban is fizetős, csak hogy tisztázzuk a dolgot).
2014. júl. 12. 01:31
 14/47 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolókhoz lenne egy kis hozzá fűzésem:

1. Idén 4.-es voltam, jövőre leszek 5.-es.

2. Honann is veszitek, hogy fiú vagyok? Ki mondta, mért kell le fiúzni? Lány vagyok!! És nem nézek tévét!! Mi a bajotok?? Én csak feltettem egy kérdést, megmértem interneten az IQ-mat, és 142 pontos lett!! Nem kell beszólogatni, nem kell lehülyézni, oké?? Egy értelmes 11 éves gyerek vagyok, és ti meg letámadtok, mert már nagyobbak vagytok nálam, és akkor azt hiszitek, hogy okosabbak vagytok?? A helyesírásra is oda figyelhetnétek!! Ez a 14 éves emberke, ezzel, hogy:"-anya nézhetek tévét?" nagyon felidegesített! Mi a bajod, csak mert idősebb vagy nálam, azt hiszed, hogy okosabb vagy és, hogy kioktathatsz?? Nem nézünk tévét, ha érdekel! Nem nézzük a hülye csatornákat, és hidjétek el, nem veszítünk vele semmit! Nem kell hülyének nézni! Ez az "egy roppant gonosz (de őszinte) ember" is eléggé kioktató volt, hát tudod mit én is őszinte ember vagyok, és ez most ki is derült ebből a kommentből! Remélem már elég választ adtam a 9. válaszolónak! És köszönöm az UTOLSÓ választ!

2014. júl. 12. 15:14
 15/47 anonim válasza:
58%

én viszont azt szűrtem le a kérdésből/kommentjeidből, hogy roppant forrófejű vagy, és szinte minden kis apróságért felkapod a vizet.

szerintem senki sem gondolt arra, hogy milyen nemű vagy (vagyis én a válaszokból nem szűrtem le semmi olyat, hogy téged lefiúznának)

az IQ-nál tényleg nem számít az, hogy milyen tanuló vagy, szóval fölöslegesen írtad le, hogy te mennyire jó vagy.

egyszerűbb és logikusabb lett volna, ha felteszed ezt a kérdésedet a szüleidnek/nagyszüleidnek. időt és energiát is megspóroltál volna vele...

szerintem te csak villogni akarsz az eredményeddel, ami nem is feltétlenül megbízható.

2014. júl. 12. 15:34
 16/47 toth.peter ***** válasza:
"nem kell lehülyézni," Bocsánat, ki is hülyézett le? Senki. Amúgy a példámat csak viccként próbáltam meg felhozni (nem vagyok az a móka Miki), és képzeld el, én sem szoktam tévét nézni, mert felidegesítenek a reklámok, és ma már olyan hülye műsorok mennek, hogy az hihetetlen. Ha tévét nézek, akkor inkább dokumentum filmeket. Ja, és ha azt rám értetted, hogy nem tudok helyesen írni, csak szólok neked, hogy ötös lettem nyelvtanból, és nem szoktam nyelvtani hibákat véteni. Maximum hozzászólásaimban, de azokat át szoktam olvasni, és ha úgy küldöm el, hogy van benne hiba, akkor vagy szerkesztem, vagy csillagozok, és a következő hozzászólásomban kijavítom. Nem tudom, hogy mire vagy ennyire kiakadva. Ha meg tudtad (vagy legalább is sejtetted), hogy ilyen hozzászólások is fognak jönni, akkor minek írtad ki a kérdést? Azért, hogy megdicsérjenek? Hát gratulálok, ezennel átadog egy lélekbeli kekszet, fogadd el.
2014. júl. 13. 00:44
 17/47 toth.peter ***** válasza:
"átadog"= át adok.
2014. júl. 13. 00:44
 18/47 toth.peter ***** válasza:
És nem tudom, hogy végig olvastad-e, vagy sem, de interneten nem lehet olyan jó IQ teszteket írni. Nézz fel a Mensa HungarIQa Facebook (jaj, fúj facebook, hányok tőle) oldalára, és ott ki szokták írni, hogy hol és mikor vannak tesztek. De ha már feltétlenül az interneten szeretnél IQ tesztet csinálni, akkor itt van egy link: [link] Ez egy fizetős teszt, még mindig nem olyan jó, mint a valóságban, de már kb megközelíti.
2014. júl. 13. 00:49
 19/47 anonim válasza:
Képzeld !!!!! ( remélem elképzelted ) amint olvastam itt a válaszolók 15-16 évesek vagy annál idősebbek. Szóval igen,okosabbak vagyunk, mint te. ( kivéve ha,valaki degenerált). És egyetértek a 15. válaszolóval. Te itt csak villogni akarsz, mert ha valóban kérdezni akartál volna akkor megfogadod a tanácsunkat nem pedig okoskodsz nekünk. Amúgy meg ne arra verd magad, hogy kitűnő lettél, mert én se lettem az, mert nem kedvel az ofim pedig tesin kívül mindenből ötös lettem ( tesi 4.5 + 2 érem és 4 oklevél a tanár meg mindig csak rosszabban sikerült felméréseket írta be+ a legtöbb olyan dolog ami tuti ötös lett volna nem osztályozta le.) az a gyerek aki meg kitűnő lett tesiből annak csak 3-as jegyei voltak. Egy csomó gyerek meg 2-es és 3- as egy csomó tantárgyból és mégis 5-öst kapnak. Ennyit ér egy mélyreható seggnyalás. És az írásaidból ítélve te is egy ilyen gyerek vagy, mert kizárt, hogy magyarból ötös tanuló lennél.
2014. júl. 13. 13:33
 20/47 toth.peter ***** válasza:
Gyere vissza két év múlva, és akkor mondjad meg, hogy milyen jegyeid lettek. Alsóban persze mindenki ötös, az nem nagy tudás. Majd gyere vissza, amikor lezártak téged Földrajzból, Biológiából, Informatikából, Kémiából, Fizikából, Testnevelésből (hetedikben mér jóval keményebb, mint alsóban), Történelemből (mondjuk az nem annyira nehéz), Matematikából, és még sorolhatnám...Majd akkor beszélünk, ha ezekből is csak ötös leszel.
2014. júl. 13. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!