Nagyon jó tanuló vagyok, talán még túl jó is, egész évben, csak ötöseim voltak, minden dolgozatom ötös lett, tele volt a tájékoztatóm ötössel. Megmértem az IQ-mat, és 142 pontos lett. A szüleim azt mondták, hogy annyi az IQ-m. Biztos, hogy annyi, gondolom átlagon felüli, ugye?
Nagyobb vagyok? Jó, akkor ne pofázz vissza a nagyobbnak!!
2014. júl. 22. 13:59
32/47 toth.peter válasza:
Amúgy meg csak 2 hibát vétett, amit nem javított ki. 4-es lettem 7.-ben nyelvtanból. Csak észreveszem már, ha valaki helyesírási hibát vét.
2014. júl. 22. 14:00
33/47 toth.peter válasza:
Ki is javítom, már ha nem bánja: 4.-ben, és "Amúgy meg hogy lehetsz negyedikes 11 éves?" A válasz: negyedikBEN tizenegy éves B válasz: 11 évesen negyedikes.
2014. júl. 22. 14:03
34/47 toth.peter válasza:
Amúgy nem tartozik ide, de én 10 évesen voltam 4.-es, és 14 évesen még csak most megyek 8.-ba. Nem buktam, hanem év vesztes vagyok. Most mondjuk viszonylag rossz lett a bizim, 4 db 3-as, max 6 db 5-ös, a többi négyes. Ahhoz képest, hogy az előző hat évben talán volt összesen 3 db hármasom a bizonyítványomban, kb 10-15 négyes, a többi ötös... Had ne mondjam, ez most rossz lett, és ha valaki megkérdezné, letagadnám, hogy ez az enyém.
2014. júl. 22. 14:09
35/47 anonim válasza:
Köszi toth.peter a hibáim javítását!
2014. júl. 22. 19:45
36/47 A kérdező kommentje:
Kedves 31. válaszoló! Nem mondhatod, meg, hogy mit csináljak, úgyhogy légyszíves ne válaszolj erre semmit!
És még az volt a helyesírási hibád, hogy a pont, és a vessző után mindig szóközt rakunk, ezt te nem raktad ki sosem! Úgy imádom, hogy ma már mindenkinek olyan a természete, hogy ha valaki kisebb nála, vagy sebezhető, akkor letámadja. Én tettem fel ezt a kérdést, úgyhogy ne mondd nekem, hogy "ne pofázz vissza a nagyobbnak!". Megköszönném, ha nem válaszolnál többet!
Üdvözlettel: A Kérdező
2014. júl. 23. 12:27
37/47 A kérdező kommentje:
És lehet, hogy ha majd nagyobb leszek én is lerontok, nem akartam a jegyeimmel dicsekedni! Alsóba szinte minimális tanulással lehet szín 5-ös lenni, ezzel én is egyet értek, például a matek dolgozatokra én sose tanultam és mindegyik 5-ös lett, ezzel se akarok dicskedni, senki se értse férre.
2014. júl. 23. 12:34
38/47 toth.peter válasza:
Viszont az, hogy nem tett szóközt a pont, és a vessző után, az nem helyesírási hiba. Csak megszokás kérdése.
2014. júl. 23. 17:08
39/47 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te min húzod fel ennyire magad? Viszket a seg_ged, vagy mi? Elmondták a válaszokat, és tudod, igen, van olyan, hogy negatív kritika. Csak egy kis csitri 11 éves vagy, aki még a szavak jelentését sem tudja (ld.: okoskodás), de már veri a mellét azzal, hogy ő kitűnő volt általánosban.. Megsúgom, hogy a gyerekek több mint 75%-a általánosban kitűnő tanuló. Azokkal az IQ tesztekkel meg semmire sem mész, mert a LEGTÖBB egy rakás sz_ar. Nekem egyszer 122 jött ki 3.-os koromban. Ugye, ez eléggé szürreális.. Hacsak nem vagyok én is egy csodagyerek.. :Dd
2014. júl. 23. 21:01
40/47 toth.peter válasza:
Leave him alone...(S)he'is only a kid...but which of them? I know! (S)he's trollish one. This is happening when a troll has been trolled :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!