A 142 IQ? Eyg 11 éves gyereknek átlagon felüli?
Köszönöm a kioktató válaszokat!!! :DDDDDD
Kedves toth.peter nevű válaszoló, nem rád értettem, azt, hogy "A helyesírásra is oda figyelhetnétek!".
Ja és a 19. válaszolónak mondom, hogy magyarból képzeld el csak is ötösöm volt, és tesiből is csak ötöseim voltak + 3 oklevél, és matematika versenyen körzeti fordulón 2. helyezést értem el! Az osztályomban mindenki csúfolt, mert okos voltam. Ez az osztály amibe járok elég gyenge 13-an vagyunk, és talán 3 gyerek jó tanuló + 3 bukott gyerek.
Csak félévkor jöttem ebbe az iskolába, mert akkor költöztünk ide. Szóval, már utálom is, hogy jó tanuló vagyok, mert ebben az iskolában aki okos azt piszkálják.
ja és köszönöm a 15. válaszolónak, hogy azt mondta rám, hogy forrófejű vagyok! :DDDD
"Remélem már elég választ adtam a 9. válaszolónak!"
Nem.
Pusztán annyit írtál, hogy az interneten mérted, azt nem, hogy melyik oldalon. És mint már kiderülhetett számodra is, több ilyen oldal is van; a fent lévő tesztek pedig a Mensa kivételével megbízhatatlanok.
(Én is töltöttem már ki olyan tesztet, amin 135 pontot értem el, de ez egyáltalán nem reális.)
A gyerekes vitátokba nem akarok belefolyni. De azért azt megjegyzem, hogy több kommentben is láttam súlyos helyesírási hibákat, amiket pedig már 3. osztály óta nem lenne szabad elkövetni.
1. Ne használj ismeretlen jelentésű szavakat, előbb nézz utána, mit jelentenek. ("okoskodás")
2. Kiírtál egy kérdést, amire bárki írhat választ, ha tetszik neked, ha nem.
3. Az állítólag annyira magas IQ-d láthatóan kevés ahhoz, hogy pontosan megnevezd azt az oldalt, amelyen kitöltötted a tesztet. Pedig kifejezetten kértem/kértük. Lehet, hogy a szövegértéssel vannak gondjaid? (Vagy mégiscsak troll vagy.)
Képzeld, kérdező, 4-ben én is ötös voltam.Nem nagy ügy.
Te szerintem amúgy csak villogni akarsz.Az íràsod tényleg majd' kiégette a szemem.Helyesírási hiba, béna fogalmazás, és még forrófejű is vagy.Biztos, hogy nem 42az IQ-d?Mert tuti, hogy nem 142.
Amúgy meg hogy lehetsz negyedikes 11 éves? Én most megyek hatodikba, szeptemberben leszek12.
Vagy az egész kérdés nagybetűs KAMU??
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!