Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A 142 IQ? Eyg 11 éves gyerekne...

A 142 IQ? Eyg 11 éves gyereknek átlagon felüli?

Figyelt kérdés
Nagyon jó tanuló vagyok, talán még túl jó is, egész évben, csak ötöseim voltak, minden dolgozatom ötös lett, tele volt a tájékoztatóm ötössel. Megmértem az IQ-mat, és 142 pontos lett. A szüleim azt mondták, hogy annyi az IQ-m. Biztos, hogy annyi, gondolom átlagon felüli, ugye?

2014. júl. 6. 11:24
1 2 3 4 5
 21/47 toth.peter ***** válasza:
"mér"=már Rossz a billentyűzetem.
2014. júl. 13. 21:43
 22/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kioktató válaszokat!!! :DDDDDD

Kedves toth.peter nevű válaszoló, nem rád értettem, azt, hogy "A helyesírásra is oda figyelhetnétek!".

Ja és a 19. válaszolónak mondom, hogy magyarból képzeld el csak is ötösöm volt, és tesiből is csak ötöseim voltak + 3 oklevél, és matematika versenyen körzeti fordulón 2. helyezést értem el! Az osztályomban mindenki csúfolt, mert okos voltam. Ez az osztály amibe járok elég gyenge 13-an vagyunk, és talán 3 gyerek jó tanuló + 3 bukott gyerek.

Csak félévkor jöttem ebbe az iskolába, mert akkor költöztünk ide. Szóval, már utálom is, hogy jó tanuló vagyok, mert ebben az iskolában aki okos azt piszkálják.

ja és köszönöm a 15. válaszolónak, hogy azt mondta rám, hogy forrófejű vagyok! :DDDD

2014. júl. 15. 12:19
 23/47 anonim ***** válasza:

"Remélem már elég választ adtam a 9. válaszolónak!"

Nem.

Pusztán annyit írtál, hogy az interneten mérted, azt nem, hogy melyik oldalon. És mint már kiderülhetett számodra is, több ilyen oldal is van; a fent lévő tesztek pedig a Mensa kivételével megbízhatatlanok.

(Én is töltöttem már ki olyan tesztet, amin 135 pontot értem el, de ez egyáltalán nem reális.)

A gyerekes vitátokba nem akarok belefolyni. De azért azt megjegyzem, hogy több kommentben is láttam súlyos helyesírási hibákat, amiket pedig már 3. osztály óta nem lenne szabad elkövetni.

2014. júl. 16. 23:05
 24/47 A kérdező kommentje:
Jólvan, köszi neked is az okoskodást! És, ha nem akrsz a "gyerekes vitánkba" belefojni, akkor nem is kell megszólalni!
2014. júl. 18. 10:37
 25/47 anonim ***** válasza:

1. Ne használj ismeretlen jelentésű szavakat, előbb nézz utána, mit jelentenek. ("okoskodás")

2. Kiírtál egy kérdést, amire bárki írhat választ, ha tetszik neked, ha nem.

3. Az állítólag annyira magas IQ-d láthatóan kevés ahhoz, hogy pontosan megnevezd azt az oldalt, amelyen kitöltötted a tesztet. Pedig kifejezetten kértem/kértük. Lehet, hogy a szövegértéssel vannak gondjaid? (Vagy mégiscsak troll vagy.)

2014. júl. 20. 14:04
 26/47 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni és nagyon rombolni a büszkeséged, de alsóban minimális tanulással is könnyű kitűnőnek lenni. Egyébként súlyos helyesírási hibákat vétesz pl. belefoJni. Borzasztó. Egy öntelt kisgyerek lehetsz, de ez nem a te hibád. Gondolom a szüleid ajnároznak ennyire.
2014. júl. 20. 15:15
 27/47 toth.peter ***** válasza:
buttheart bitch :D
2014. júl. 21. 11:36
 28/47 anonim válasza:

Képzeld, kérdező, 4-ben én is ötös voltam.Nem nagy ügy.

Te szerintem amúgy csak villogni akarsz.Az íràsod tényleg majd' kiégette a szemem.Helyesírási hiba, béna fogalmazás, és még forrófejű is vagy.Biztos, hogy nem 42az IQ-d?Mert tuti, hogy nem 142.

Amúgy meg hogy lehetsz negyedikes 11 éves? Én most megyek hatodikba, szeptemberben leszek12.

Vagy az egész kérdés nagybetűs KAMU??

11/L

2014. júl. 21. 21:01
 29/47 anonim válasza:

*42 az

*leszek 12

2014. júl. 21. 21:04
 30/47 A kérdező kommentje:
Kedves 28. válaszoló! Te mondod nekem, hogy helyesírási hibákkal írok? Te is elkövettél nagyon sok helyesírási hibát! És negyedikben 10 éves voltam, csak júliusban töltöttem be a 11-et. És légyszíves te ne oktass ki, hogy helyesírási hibákkal írok, mert te is nagyon sok helyesírási hibát követtél el! Méghozzá te nagyobb vagy nlam.
2014. júl. 21. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!