Szerintetek lehetséges lesz valaha is az, hogy egy gyereknek két apja legyen?
Biológiát vágod? :)
Látom a kulcsszavak közt a klónozást. Nos igen... Cudar világ jöhet még el, ahol bármilyen természetellenes dolog megvalósulhat.
Egy petesejtből kivonják a kromatidákat és egy hímivarsejt génkészletét teszik be helyette
Igy biztos nem mert egybe csak a génkészlet fele van.
Két különböző férfi ivarsejtjében már meglenne mind a 2 fél.
de csak az XX XY YX párosítás lenne jó az YY nem.
Génsebészet már létezik.
Inkább erkölcsi, mintsem elvi akadálya van annak, hogy örökítőanyagokat vagdossanak össze, de ehhez előbb ismernünk kellene a DNS egyes részeinek pontos szerepét - mert nagy valószínűséggel ami csak úgy összevagdosott az nem lesz működőképes.
"Cudar világ jöhet még el, ahol bármilyen természetellenes dolog megvalósulhat"
hát igen... napszemüveg, repülőgép, antibiotikum, mobiltelefon, műanyag.. cudar egy világban élünk..
"hát igen... napszemüveg, repülőgép, antibiotikum, mobiltelefon, műanyag.. cudar egy világban élünk.."
A vicc az, hogy ezek egyike sem természetellenes dolog, mivel a beton, a műanyag, a melegek is a természet része, ma még nem bizonyított egyetlen természetellenes dolog léte sem, bár a vallások azért nagyon igyekeznek elhitetni ezt.
Szerintem jó lenne, ha egyszer lehetne két felnőtt, magát vállaló pasinak közös gyereke, ha ők ezt így akarják ! De a világnak ezen a felén még min. 150 évnek kell eltelnie!
Ezek sajnos tények, elég a közéletet megnézni ! Mivel én most vagyok 40, ezt nem is érhetem meg, így ez science-fiction kategória számomra. Az iskolában az emiatt érő atrocitásokról meg ne is beszéljünk, amit az a gyerek kapna a többi nem toleráns hetero család gyerekeitől ! Szóval, sajnos akinek gyerek kell, az mehet oda, ahol ez elfogadott, de nem sok ilyen hely van, pár ország, USA néhány állama, Dánia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!