Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Lehetséges lesz valaha az...

Lehetséges lesz valaha az idöutazás? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2012. máj. 13. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Fejben, vagy egy VHS kazettán jó néha kicsit "időutazni". :) De az idő kereke kegyetlen és visszapörgethetetlen!
2012. máj. 13. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát kvantumszinten "néha" a jövő okozza a múltat, ami kísérlettel is igazolva van. Linkelni nem tudok, egyrészt, mert mobilozok, másrészt kinyomtatva olvastam a cikket, a címe Kvantum-radar, az idokep.hu-n található, érdemes elolvasni.

A "hagyományos" értelemben vett időutazás szerintem sem lehetséges.

2012. máj. 13. 21:03
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha lesz valaha időutazás, akkor már most is van, nem?
2012. máj. 14. 05:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ez alatt azt érted, hogy lesz egy olyan időpont, amikor egy ember akár a mai időpontba, vagy más időpontba fizikailag elmehet, ott ténykedhet, akkor a válasz:nem.

Ha valami misztikus dolgot értesz alatta, akkor nem tudom, mire gondolsz.

2012. máj. 14. 10:28
 6/7 Vree ***** válasza:
Lehetetlen rá választ adni. Bizonyos modellek eleve kizárják a lehetőségét. Másoknál a lehetőség fenáll; már "csak" az emberiségnek kell eljutnia arra a fejlettségi szintre, amivel meg tudja valósítani. Tekintve hogy még az elméleti, filozófiai alapok is mennyire bizonytalanok és mennyire keveset tudnak mondani hogy mi is az idő valójában, az aligha holnap lesz.
2012. máj. 14. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges lenne már most is, ha létre tudnánk hozni féregjáratokat csak iszonyat mennyiségű energia kellene hozzá(talán 100 év múlva sikerül).
2018. máj. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!