Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mit olvastatok Henry Jamestől?

Mit olvastatok Henry Jamestől?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Misie tudja

Egy hölgy arcképe

2013. ápr. 17. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Én semmit.
2013. ápr. 17. 08:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak. Melyik tetszett jobban? Az egy hölgy arcképét nem ismerem. A Maisie tudja regényt most olvasom. Viszont ami legjobban tetszett az a Csavar fordult egyet kisregény (The turn of the Screw), ami beleilleszkedik a gótikus regények vagy akár fantasztikus regények sorába. Nem lehet eldönteni melyikbe, ez máig is vita tárgyát képezi. A Maisie tudja (What Maisie knew) még nem egy kiforrott alkotás. A történet maga jó lenne, ha a lelki folyamatokra jobban fókuszálnának. Bár lélektani regény kategóriába tartozik, de nekem pont ez nem jön át. Ettől persze lehet jó regény, de többet vártam tőle. A Csavar fordul egyet regényben megkapóan vannak ábrázolva, hogy mi zajlik a lélek legmélyebb bugyraiban. Nagyon szép pszichológiai regény, ezt a kidolgozottságot hiányolom a Maisie tudja műből. Szerinted miért jó regény ez, ha jó?
2013. ápr. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!