Közömbösség jelentése? Fogalma?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 23:55
1/9 anonim válasza:
googlezd ki én meg csütörötökön elmondom!
2/9 anonim válasza:
A közömbös azt jelenti, hogy valaki vagy valami iránt nem tulajdonítasz különösebb érzelmeket, hanem csak olyan közömbösen érzel iránta.
3/9 anonim válasza:
Aktív értelemben az, amikor valakit/valamit nem támogatsz és nem is ellenzel, és nem próbálsz változtatni rajta. Passzívan pedig, amikor nincs rád hatással, nem befolyásolja a döntéseid, cselekedeteid.
4/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget. az első válaszoló meg mennyen a búsba...
2012. júl. 17. 15:59
5/9 anonim válasza:
ok, de csak ha te is jössz velem :) trollok
6/9 anonim válasza:
kiléptem így hogy tudom kik vagytok-tanulnom kell a naggyal tudod kitűnő volt már ovisan olvasott sokat foglalkozok velük, de az útobbi idő igen stresszes.
7/9 anonim válasza:
és nem vagyok közömbös... ha segített viszonoztam csoki sütivel.
8/9 anonim válasza:
"Közömbösség jelentése?"
Nem tudom, és nem is érdekel.
9/9 anonim válasza:
Kérdező, ne légy már idióta, most tanultad meg a közönbösség jelentését, láthatod, hogy az első direkt példát adott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!