Mit jelent - a Mennyei prófécia figyelembe vételével - az életemben zajló következő "véletlen"?
Figyelt kérdés
Egy időben három férfihoz fűz ilyen - olyan viszony. A nagy szerelem, a férfi akivel lefekszem és a férfi, akivel szeretnék.
Most tudtam meg, hogy korábban mindhárman papnak készültek, de otthagyták az egyházat és ma civil pályán dolgoznak. Ugyanaz a munkájuk ma.
- Mit akarhat üzenni ez a véletlen számomra?
2009. jún. 27. 09:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés nem a "társadalomtudományok és bölcsészet" témakörbe tartozik. Inkább tedd át oda, ahol az ilyesmi iránt érdeklődők is olvasni fogják.
2/4 anonim válasza:
Azt hogy buksz az ex-papokra akiknek ma ugyanaz a munkajuk.
Es meg latnok sem voltam :)
4/4 anonim válasza:
tényleg nem ebbe a témakörbe tartozik.
Csak te tudhatod, hogy mit jelent. A te életedben van jelen. Egymás életét nem tudjuk megfejteni. Amikor rá kell jönnöd mit jelent, rá fogsz jönni. De ezt így hiába kérdezed meg bárkitől (főleg ezen az oldalon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!