Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Még talán az én életemben...

Még talán az én életemben eljuthatok más bolygóra?

Figyelt kérdés
Én 15 leszek januárba.Van esély arra,hogy én egyszer földön kivüli bolygóra lépjek?..Elgondolkodtam rajta..Milyen is lenne:(
2010. okt. 20. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi szín alatt!
2010. okt. 20. 23:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Azgáz..Olyan jó lenne elmenni földröl és egy más bolygóra lépni..nemde?
2010. okt. 20. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát mint civil erősen valószínűtlen. talán mint űrhajós, de arra meg már most melózni kéne célzottan. Amúgy meg mi a jó benne? Kő és por itt is van.
2010. okt. 20. 23:17
 4/8 A kérdező kommentje:
De félek magasságtol akk ottmár beszarnék..:\..De másik bolygóra menni..Álomnál is nagyobb
2010. okt. 20. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem amennyiben kipróbálod életedben az LSD-t, lesz élményed új bolygókról :)
2010. okt. 20. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha lehetőségem adódna rá, én is szívesen elmennék másik bolygóra. De a Mars jelenleg két évnyi "távolságra" van a Földtől, és a közeljövőben nem lesz "közelebb", a Vénuszon még földet érés előtt hamuvá égnék, a Hold pedig nem bolygó.

Ha még a te életedben űrtúristák mehetnek más égitestre, az biztosan a Hold lesz.

2010. okt. 20. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"De a Mars jelenleg két évnyi "távolságra" van a Földtől"

6 hónapnyira van. de egy új technikával kb 1 hónap lesz majd egyszer.

2010. okt. 21. 00:38
 8/8 X. Maté ***** válasza:
54%
Én is tervezem, hogy sétálok egy jót a napon, mert már tököm kivan, hogy nem tudok normálisan lebarnulni!
2010. okt. 21. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!