Mindkét nagyszülőmnél, és a nagybácsinál is megéreztem a percet, mikor meghalt. 400 km-ről. Akkor hogyne érzékelnék egy lelket, aki nincs fizikailag helyhez, testhez kötve?!
2009. máj. 4. 08:10
22/45 anonim válasza:
A 16:17es hozzá szóló vagyok.
Tisztelt 23:20as! Ezt kikre érted: "Azért a realista, földhöz ragadt embereknek még nem kéne lehülyézni azt, akinek vannak személyes tapasztalatai."--> mert én tényeket közöltem, földhöz ragadt realista vagyok, és nem hülyéztem le senkit.
Az ufó az pontosabban azonosítatlan repülő tárgyat jelent lefordítva.
Végig nézve a válaszokat, érdekes módon csak azok kaptak több pontot, akik erre a kérdésre igennel válaszolnak, és akik meg nemmel, és leírják hogy miért is nem, azok jóval kevesebb pontot kapnak.
De maradok a saját véleményemnél: nem léteznek szellemek.
2009. máj. 4. 11:27
23/45 anonim válasza:
dehogyisnem léteznek.nekem sajnos sok tapasztalatom van velük kaopcsolatban,és azt mondom aki azt hiszi nincsenek,higgye csak aztz,addig jo,mig nme találkozol eggyel sem,mert nem tul kellemes. ugyhogy LÉTEZNEK.
2009. máj. 4. 11:41
24/45 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek + a 16:17-s (2.) hozzászóló már leírta a gondolataim.
Én inkább a racionális világ felé konvergálódok :)
2009. máj. 4. 12:26
25/45 anonim válasza:
Az a baj hogy túl sok sci-fit néztek. Akkor létezik a csillagkapu project, léteznek jedik, és hobbitok elfek meg mindenki? több ember is leírta, hogy miért nem létezhetnek, (bár biztos a szellemek pontozták le őket:D) illetve miért lehet beképzelni őket mégis. Persze mindenki azt hisz, amit akar, de aki nem hiszi el, hogy az agya kombinálja ki, az mivel magyarázná azt, hogy mindig oylan formában "jelennek meg", amit már előtte is ismertünk?
2009. máj. 4. 16:51
26/45 anonim válasza:
Szerintem léteznek szellemek, több mint valószínű. Van egy pár személyes tapasztalatom. Nem érdekel mások mit gondolnak vannak és kész. A világban vannak érzések is nem csak csupa fizika és kémia az egész, ennyi:D.
2009. máj. 8. 13:52
27/45 anonim válasza:
Lehet nem kéne idekeverni Rowlingot meg a Star Wars-ot. Mert akkor a legközelebbi kérdés az lesz: láttál már jedit? :D
Én hiszek bennük, de (szerencsére) még nem látogattak meg. Vagy csak nem vettem észre. Viszont több olyan ember beszámolóját hallgattam végig, ami éppoly hihető volt mint amilyen hátborzongató is. Ezek a történetek általában nemrég elhunyt rokonokról szóltak, akik csak megjelentek vagy elköszöntek a szeretteiktől.
2009. máj. 8. 13:57
28/45 anonim válasza:
a kvantummechanikát , relativitás elméletet, a gyenge kölcsönhatást, erős kölcsönhatást, és a Newtoni-mechanikát se felejtds ki :)
2009. máj. 8. 13:57
29/45 anonim válasza:
Szerintem is léteznek még a híradóba is mutatták.nagyon sok ilyen történt velem!!!!
Én is éreztem. Barátnőmmel itthon voltunk, ketten!
És kimentünk, a fűtés 40 fokon volt. pedig 0-án volt.
Mentem a szekrényhez, a sarokba,éreztem h egy szellem testében vagyok, és nem kaptam levegőt!
elmentem más volt a levegőő,...
sok van még...ami törént velem.és láttam is!!!
LÉTEZNEK!
2009. máj. 8. 14:07
30/45 anonim válasza:
Szerintem a lélek létezése nem zárható ki. Nem is bizonyítható. Próbálkoztak angol "tudósok" a lélek tömegének lemérésével a halál pillanatában, és mértek is pár miligrammot. DE. Elképzelhető, hogy csak fingott egy nagyobbat, vagy vizelt. Na mindegy. Ami biztos. A túlvilág feltételezése nagyszerű aduászt adott bizonyos korokban a hatalomnak. Lássuk csak. Ha a paraszt a mezőn így gondolkodik: "nem baj, most szenvedünk, mert ez a dolgunk, de majd odaát milyen szép lesz...." Igen. Így jobban bírja az ember a munkát, és nem lázong annyit. Manipuláció. Rafkó, fifika. Persze ettől még mindig azt mondom hogy létezhet test nélküli élet, csak azért, mert még nem bizonyítottuk, nem jelenti azt hogy nincs. At első bővebb válasszal az utolsó betűig egyetértek, racionális és helytálló érvek armadáját vonultatta fel. Pusztán ennyiben vitatkoznék: Kedves gondolkodó természetű kollegám , ne felejtsük el, hogy aminek a létezését nem tudjuk cáfolni, arról nem jelenthetjük ki hogy nincs. Én lennék a legboldogabb ember a világon, ha biztosan léteznének. Summázva a válaszom: Nem tudom, de szeretném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.