A folyamatos háborúk és kegyetlenségek oka a ….nők???
Valóban a nők lenne az oka, a jobb szaporodási lehetőségek végett és a nők lenyűgözése végett a férfiak folyamatosan agyabugyálják, mészárolják egymást, egymás földjét elfoglalják, leigázzák egymást.
És mindezt a ….nőkért?
10
Nyilván próbálom kicsit viccnek felfogni az egészet, szatirizálni, parodizálni az egész emberi természetet, ami önmagában kínos is és nevetséges is. Ettől vagyok boldog.
12
Nem feltétlen. Én tudom, hogy nekem nincs szükségem sem vagyonra sem hatalomra sem punciözönre hiszen alapvetően nihil nézeteket vallok.
Ez szép. Akkor már csak az a kérdés, arra miért van szükséged, hogy ilyen "kérdéseket" kiírj ide?
15
Elmélkedés?
Nem teljesen értem az elmélkedés és az állító kérdések kiírása közötti összefüggést.
Egyébként ez azt jelenti, hogy te szabadidődben nők hibáztatásáról elmélkedsz? Megjegyzem, elég gyenge logikával, mivel a gondolatmenetedből az következik, hogy férfiak felelősek a háborúkért.
17
De ha a gondolatmenetemből az következik, hogy a férfiak a felelősek akkor miért gondolnád, hogy a nőket akarom hibáztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!