Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A folyamatos háborúk és...

A folyamatos háborúk és kegyetlenségek oka a ….nők???

Figyelt kérdés

Valóban a nők lenne az oka, a jobb szaporodási lehetőségek végett és a nők lenyűgözése végett a férfiak folyamatosan agyabugyálják, mészárolják egymást, egymás földjét elfoglalják, leigázzák egymást.

És mindezt a ….nőkért?

tegnap 12:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10

Nyilván próbálom kicsit viccnek felfogni az egészet, szatirizálni, parodizálni az egész emberi természetet, ami önmagában kínos is és nevetséges is. Ettől vagyok boldog.

tegnap 15:05
 12/22 Kólauborkával ***** válasza:
71%
Ezzel az a baj, hogy az ember (akármelyik) egyetlen egy személyt érthet meg igazán, saját magát, és sokan hibásan ebből vetítik ki másokra is a vélt motivációjukat. Szóval magadat parodizálod, amivel nincs is semmi baj.
tegnap 15:55
 13/22 A kérdező kommentje:

12

Nem feltétlen. Én tudom, hogy nekem nincs szükségem sem vagyonra sem hatalomra sem punciözönre hiszen alapvetően nihil nézeteket vallok.

tegnap 16:01
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
A valódi oka a tudjuk kik -.-
tegnap 17:23
 15/22 sadam87 ***** válasza:
100%

Ez szép. Akkor már csak az a kérdés, arra miért van szükséged, hogy ilyen "kérdéseket" kiírj ide?

tegnap 17:43
 16/22 A kérdező kommentje:

15

Elmélkedés?

tegnap 17:56
 17/22 sadam87 ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem az elmélkedés és az állító kérdések kiírása közötti összefüggést.

Egyébként ez azt jelenti, hogy te szabadidődben nők hibáztatásáról elmélkedsz? Megjegyzem, elég gyenge logikával, mivel a gondolatmenetedből az következik, hogy férfiak felelősek a háborúkért.

tegnap 18:23
 18/22 sadam87 ***** válasza:
100%
(Bocs, nyilván 16. válaszra reagáltam, nem a sajátomra valami furcsa rekurzióval...)
tegnap 18:23
 19/22 A kérdező kommentje:

17

De ha a gondolatmenetemből az következik, hogy a férfiak a felelősek akkor miért gondolnád, hogy a nőket akarom hibáztatni?

tegnap 18:42
 20/22 sadam87 ***** válasza:
100%
Mert szó szerint azt írtad a kérdésedben, hogy a háborúk és a kegyetlenségek oka a nők. Biztos lehet más értelmes oka is annak, hogy így tetted fel a kérdést, de nekem most nem nagyon jut eszembe.
tegnap 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!