Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Egy ilyen felszínes világban...

Egy ilyen felszínes világban mi a legjobb túlélési stratégia egy csúnyább férfi számára?

Figyelt kérdés
jan. 13. 08:33
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

40

Tudat alatt igen. Csak kevés emberben tudatosul mit miért csinál.

jan. 15. 13:00
 42/51 anonim ***** válasza:
Te minden rosszat a külsődre fogsz? :D Az eső is azért esik, mert nem vagy 10/10?
jan. 15. 13:02
 43/51 A kérdező kommentje:

42

Nem. Ez túlzás. Itt csupán egy jelenség vizsgálatáról van szó, nem kell mindent a kérdezőre vetíteni. Objektivitás…

jan. 15. 13:11
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez a probléma, hogy semmi objektív nincs abban, amit eddig írtál. Csupa szubjektivitás, egyéni tapasztalat és saját előítélet, sztereotípia. Nem is kérdés ez, inkább egy ok a panaszkodásra, hogy a nők milyen gonoszok és előítéletesek, míg a férfiak szegény áldozatok.
jan. 15. 13:14
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

"Tudat alatt igen."

Hát, nem igazán. A saját tévképzeteidet ne akard ráhúzni másokra!

jan. 15. 13:32
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

"Tudat alatt igen. Csak kevés emberben tudatosul mit miért csinál."

Benned természetesen tudatosul, míg másokban nyilván nem, eltaláltam?

Ez is egyfajta "vallás", kiválasztottnak, egyedinek, többiek felett állónak érezheted magad tőle. Viszont épp ezért semmi köze a tudományokhoz.

jan. 15. 15:06
 47/51 A kérdező kommentje:

46

Bennem sem tudatosult amíg aktívan nem kezdtem el tanulmányozni magam és a reakcióim. Például nagyon jó megjelenésű emberekre alázatosabban, félénkebben reagáltam, ezt tudatosan korrigálnom kellett mert tudatalatti program miatt tettek ezt.

Ugyanakkor nagy darab, durva képű férfitársak félelmet váltottak ki, ezt is korrigálnom kellett, hiszen nem tudatosan akartam ezt érezni hanem tudatalatti, ösztönös mechanizmusok indították ezt be.

jan. 15. 15:10
 48/51 anonim ***** válasza:

"Bennem sem tudatosult amíg aktívan nem kezdtem el tanulmányozni magam és a reakcióim. Például nagyon jó megjelenésű emberekre alázatosabban, félénkebben reagáltam, ezt tudatosan korrigálnom kellett mert tudatalatti program miatt tettek ezt.

Ugyanakkor nagy darab, durva képű férfitársak félelmet váltottak ki, ezt is korrigálnom kellett, hiszen nem tudatosan akartam ezt érezni hanem tudatalatti, ösztönös mechanizmusok indították ezt be."

És hogy te ilyen felszínes vagy, miért vetíted ki másokra?

jan. 15. 15:11
 49/51 A kérdező kommentje:

48

Nevezd aminek akarod, de nem tudatos volt a reakcióm. Ha felszínes lennék tudatos szinten akkor nem korrigáltam volna de nyilván nem akartam így érezni mert logikátlan és alaptalan.

jan. 15. 15:15
 50/51 Kólauborkával ***** válasza:
Tanultad ezt a viselkedési formát a környezetedben, de nem mindenki ilyen…
jan. 15. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!