Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az mivel magyarázható, hogy...

Az mivel magyarázható, hogy az alvilági bűnözők sokkal sikeresebbek a nőknél mint az amúgy tisztességes ám csúnya vagy alacsony férfiak? Sőt, tudtommal még az átlag férfiaknál is sokkal sikeresebbek az ilyen bűnözők?

Figyelt kérdés

Nagy a kereslet rájuk?

Vagy mivel magyarázható ez a jelenség biológiailag/szociológiailag?

aug. 30. 09:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Ezek a nők elég szemrevalók amúgy. Tehát a legalján levő nők csinosak, szépek?"

Mióta van párhuzam a külső és az erkölcs között?

aug. 30. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:

Már voltak itt utalások erre, de nem reagáltál, úgyhogy beállok én is a sorba: tudsz valami statisztikát mutatni arról, hogy hány alvilági alak kötötte össze az életét szépnek tekinthető nőkkel, és ehhez képest hány alacsony férfinak van szépnek nevezhető párja?

Mert hát valamire csak alapozod azt az állítást a kérdésedben, ugye? Tudhatjuk mi is, hogy mire?

aug. 30. 11:42
 13/25 A kérdező kommentje:

12

Tudsz olyan alvilági bűnözőről aki incel és szűz?

És tudsz statisztikát hozni arról, hogy hány jegesmedve tud egy tű hegyén táncolni?

aug. 30. 11:54
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

13: Azért tegyük már helyére a dolgokat. Te állítottál valamit. Most vagy van mire alapozni az állításodat, és akkor legyél olyan kedves, és mutasd be, hogy mire alapozod, vagy nincs, és akkor kijelenthetjük, hogy azt sem tudod, miről beszélsz. Ha nagyon megengedő vagyok, akkor homályos sejtéseket próbálsz tényként eladni.

Én nem tudok semmilyen alvilági bűnözőről, és ha tudnék, nyilván akkor sem tudnék, ugye. De mindegy is, mert nem az én feladatom bizonyítékot találni a te állításodra, hanem a tied.

aug. 30. 12:02
 15/25 A kérdező kommentje:

14

Ezért is írtam:

“ És tudsz statisztikát hozni arról, hogy hány jegesmedve tud egy tű hegyén táncolni?”

Vagy tudsz statisztikát arról, hogy évente hány turistának lopja el a majom az ingjét Indiában?

aug. 30. 12:26
 16/25 anonim ***** válasza:
aug. 30. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:

15: Nem tudok statisztikát hozni ilyesmiről. De ha jól rémlik, nem is tettem állításokat sem táncoló jegesmedvékről, sem inglopásokról.

Ellentétben veled, aki bizony állítottál valamit, és még mindig várok arra, hogy alátámaszd valamivel. Tehát volnál szíves befejezni a mellébeszélést, és elmondani, hogy mire alapozod a kérdésbe bújtatott állítást?

aug. 30. 12:31
 18/25 A kérdező kommentje:

17

Én is pont annyi statisztikát találtam arról amit kérsz mint te arról amit én kértem.

aug. 30. 13:14
 19/25 anonim ***** válasza:

18: Az, hogy te kértél tőlem bármilyen statisztikát, és arra nem válaszoltam, az teljesen lényegtelen, mivel ellentétben veled, én nem fogalmaztam meg semmilyen állítást.

Jelenleg az érvelésed nagyjából az alábbi:

- Az alvilági bűnözők sokkal sikeresebbek a nőknél mint az amúgy tisztességes ám csúnya vagy alacsony férfiak.

- Biztos? Mire alapozod ezt a kijelentést?

- Táncoló jegesmedve! Inget lopó majmok!

Na most, ha ez neked úgy hangzik, mint valami koherens érvelés, akkor ugye baj van. Egyre mélyül bennem a gondolat, hogy te csak itt trollkodsz, és azt élvezed, hogy itt legalább kapsz valami figyelmet, úgyhogy részemről itt befejeztem, addig, amíg valami értelmeset nem sikerül mondanod az állításod védelmében.

aug. 30. 13:23
 20/25 anonim ***** válasza:

18

Magyarul nincs semmi, amivel alátámasztanád, amit mondtál. Tehát itt abba is lehet hagyni

aug. 30. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!