Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a nők esetében kiélezettebb a vetélkedés a férfiakért mint a férfiak esetében a nőkért, tulajdonképpen annyit jelent, hogy a blackpill ideológia valós?
Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha te úgyis eldöntötted már, hogy a teljes incel agymenés, mindenféle blackpilles vadmarhasággal együtt úgyis igaz, illetve egy ilyen kérdés alatt 99%-ban úgyis azt tárgyalják, hogy hülyeségeket beszélsz, meg téged is lehülyéznek, akkor mi a fenének kérdezel úgy heti 10x?
Mondjuk nyilván ennek az átgondolásához agy is kellene, az meg egy incelnek nincs, de azért még így is furcsa egy jelenség.
Nem.
De ugye ott kezdődik, hogy hamis állítást tartalmaz a kérdésed.
"Tehát mivel fajfenntartás szempontjából fontosabb a top genetikájú férfiak szaporodása mint a top genetikájú nőké (ezt egyébként nem teljesen értem miért van így)"
Mint feljebb írtam, ez így nem igaz, de ha igaz lenne, az tök logikus lenne, tekintve, hogy egy nő számára egy gyerek kihordása 9 hónap és nem kevés erőforrást igényel, míg a férfi számára fél percnyi fizikai munkát. Magyarul az, hogy egy "top férfi" sok nőt megtermékenyítsen elég jól működne.
Csak hát a tapasztalat cáfolja a incel marhaságodat.
"Az, hogy a nők esetében kiélezettebb a vetélkedés a férfiakért mint a férfiak esetében a nőkért"
Ezt alá tudod támasztani valami hiteles forrással is?
2
És a tapasztalatot Vajna cáfolja, jól sejtem?
3
A nők nagyon tudnak haragudni, féltékenyebbek lenni azokra a nőkre akiket szebbnek vélnek maguktól.
"És a tapasztalatot Vajna cáfolja, jól sejtem?"
Érthetően írd le, mit szeretnél.
"A nők nagyon tudnak haragudni, féltékenyebbek lenni azokra a nőkre akiket szebbnek vélnek maguktól."
Ez nálad a hiteles forrás?
"A nők nagyon tudnak haragudni, féltékenyebbek lenni azokra a nőkre akiket szebbnek vélnek maguktól."
Ezt nem mondanám se hitelesnek, se forrásnak. Ráadásul ez így, ebben a formában még csak nem is igaz. Egyrészt mert egy általánosítás (csak mert vannak ilyen nők, nem lesz minden nő ilyen), másrészt férfiak között is akadnak bőven ilyen versengő típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!