Az Askenázi zsisdók félig-meddig Római leszármazottak, olaszok genetikai értelemben? Ennek mi az oka?
Nem, en is zsido vagyok es ezek szerint olasz is. Sot ugye akkor Romai. Keresek is egy togat abba megyek holnap bevasarolni.
Valaszolok ha nem ert egyet veletek a kerdezo akkor nem vagytok magyarok!
Ki ez a naci gci? Mar tobbszor belefutottam itt a gyikon.
Úgy vagy te zsidó, ahogy én maga az USA elnöke.
Kilóg a lóláb.
Tipikus szakállas antiszemita toposzokat terjesztesz a zsidók eredetéről.
Mi az, hogy gentikailag olasz?
Vettek tobb millio olasztol DNS mintat es kiatlagoltak, hogy mi a kozos? Volt ilyen?
Van egy gen szekvencia ami megvan az olaszoknal es masoknal meg nem?
37-es, szerintem vagy 30 évvel le vagy maradva populációgenetikában. Igen, etnikai csoportoknak azonosítható genetikai tulajdonságai vannak. Keress rá arra hogy: "Y DNS" és "mitokondriális DNS", de legfőképpen arra, hogy autoszomális DNS .
Kezdetnek jó lesz ez az oldal művelődéshez: [link]
Kozel keleti nepekkel (arabokkal) is genetikai hasonlosagot mutatnak. Sot egyes afrikai nepekkel is. Lasd: erosen gondorodo haj.
Az osok a Romai Birodalomban meg sokfele eljutottak, telepedtek le pl. PANNONIABAN is. Igy lehetseges ,az olasz genetikai hasonlosag. Bar mar az olaszokon belul is igen nagy kulonbsegek lehetnek pl. egy eszaki vagy sziciliai genetikajat illetoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!