Ha mindenféle vallási, faji, etnikai, szexuális orientációs kisebbséget nagy erővel támogatnak napjainkban, akkor miért csak az önkéntelen cölibátusban élő férfiak maradnak ki a buliból?
Miért nincs pozitív kampány velük szemben?
A férfi az amolyan feláldozható kategória, nem baj ha boldogtalan, marginalizált sorsra jut?
40
Ez tiszta sor, de még mindig azon vitáznak sokan, hogy nem is vagyok incel mert nem próbáltam meg. Illetve biztosan én vagyok hülye mert nem tudom megállapítani, ha egy nő szexuálisan vonzódik hozzám. Ergo autistának gondolnak.
Az biztos, hogy valamilyen komoly problémád van, csak tudod - ez itt nem elmegyógyintézet.
Ez még mindig a tudomány kategória, ahova az ilyen akciók NEM valók. Amiről most beszélsz, az emberi probléma.
42
Én azt hittem a tudomány az emberi problémákkal (is) foglalkozik. Lehet tényleg én vagyok a hülye akkor.
44
Olyan férfiak társadalmi problémája akiknek nem megy a társkeresés különféle szociális folyamatok miatt.
Az emberi problémákra van külön kategória ezen a fórumon, ahogy erről már többször tájékoztattunk téged.
Kérjük a moderátort, hogy tegye át ezt a "kérdésed" IS, mint ahogy párat már áttett idáig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!