Ha mindenféle vallási, faji, etnikai, szexuális orientációs kisebbséget nagy erővel támogatnak napjainkban, akkor miért csak az önkéntelen cölibátusban élő férfiak maradnak ki a buliból?
Miért nincs pozitív kampány velük szemben?
A férfi az amolyan feláldozható kategória, nem baj ha boldogtalan, marginalizált sorsra jut?
"Az incelek azért incelek mert bárhogy, bármivel próbálkoznak nem jön össze a szexuális együttlét sehogy."
A bárhogy, bármivel a szexuális együttlét érdekében magában foglalja, hogy meglátogatod a fóti szemétégető környékét 20.000 forinttal a zsebedben (vagy tudja a franc, mennyi a tarifa), ott pedig garantált a "siker". Ha ezt nem tetted meg, akkor a cölibátusod önkéntes.
31
Azt meghagyom neked pajtás.
Mégis mi lehetne az a pozitív kampány? Az "Anna örök" című vers például érettségin szinte mindig előkerül, Juhász Gyula pedig az incelek egy alfajának, a "reménytelenül szerelmes egy nőbe, aki ráadásul nem is olyan, mint amilyennek szereti, ezért sosem kaphatja meg" típusnak a megtestesítője.
>nem baj ha boldogtalan, marginalizált sorsra jut
-Én meg azért vagyok boldogtalan, mert nincs jachtom, mint a Lölönek, én is lehetek kisebbség?
33
Amennyiben a jacht alapszükséglet, igen.
35
A szexért való fizetés nem old fel az incelség alól. Csakis az ingyen, kölcsönös testi vonzalmon alapuló szex. Tudom, nem annyira egybites az incelség definíciója, de szép lassan beivódik.
“ Mi az a "bárhogy, bármivel", amivel eddig probálkoztál a gyakorin való picsogáson kívül?”
Online kb. 10,000-szer.
Azon kívül eljártam szórakozóhelyekre és szemezések, jeladások híján nyilván semmi nem alakult ki. Régebben sokkal aktívabb voltam szociálisan, nem az a tipikus GYIK-on picsogó voltam.
36
Oké és az ember nem társas lény hanem remete, ezért olyan ritka, hogy az emberek szexelni akarnak meg párkapcsolatban élni.
> Csakis az ingyen, kölcsönös testi vonzalmon alapuló szex.
-Semmilyen állami vagy közösségi kampány nem fog testi vágyakat ébreszteni irántad. A Prideon se azért vonulnak az LMBTQ emberek, hogy szeressünk beléjük, hanem hogy respektáljuk, hogy ők mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!