Ha mindenféle vallási, faji, etnikai, szexuális orientációs kisebbséget nagy erővel támogatnak napjainkban, akkor miért csak az önkéntelen cölibátusban élő férfiak maradnak ki a buliból?
Miért nincs pozitív kampány velük szemben?
A férfi az amolyan feláldozható kategória, nem baj ha boldogtalan, marginalizált sorsra jut?
Kérdező - fogd már fel, hogy a világban a krízishelyzet fokozódik, amit mindenki megszenved valahogy.
A meleg-mozgalmakat tönkretették a gender-ideológusok és szexuális csonkításokra igyekeznek rászedni a tinédzsereket. Magyarországon rengeteg ember küzd a szegénységgel és a teljes kilátástalansággal. Vannak hajléktalanok és éhezők. A szomszédban háború zajlik. A világon a nők 2%-ának levágták a csiklóját.
És még hosszú lenne ez a lista, tehát húzogasd meg a kukidat és nyugodj már le!
Mondjuk nem ez volt az első, hogy az incel úgy gondolta, hogy milyen jó dolgok embereket gyilkolni, csak mert ő szerencsétlen:
Lassan a napiincel is kezd ilyen hangulatban lenni, látszik az írásain.
Ezt vajon mikor fogják végre kivenni a tudományokból?
Mert társadalmunkban a többségétől eltérő vallásod, faji vagy etnikai hovatartozásod, szexuális orientációd miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz, például nem vesznek fel egy munkahelyre, nem adnak ki neked lakást, támadás ér az utcán, stb.
Arról, hogy te szándékodon kívül szűz maradtál-e vagy sem, alapesetben rajtad kívül nem tud senki (esetleg csak néhány ember, akivel közeli viszonyban vagy), szóval a társadalomban ilyen alapon nem tudsz diszkriminációt elszenvedni.
Olvasd el, amit írnak: Támogatják a nőket (kb 50%), Vallási, szexuális, etnikai és egyéb kisebbségeket. Ha ezt megfordítod, akkor a többségi férfiakat negatívan diszkriminálják. Egyébként miért nem jelented ki, hogy szexuális kisebbséghez tartozol? A felvételiztető úgy sem kérdezhet rá a részletekre.
Az én kérdésem: Ha nekrofil-pedofil-zoofil vagfyok, azt is támogatnák?
A félreértések elkerülése érdekében: Én rosszabb helyzetben vagyok, egyszerű hetero és és monogám vagyok. Ez szerintem lassan perverziónak számít.
A pozitív diszkriminációnak komoly oka van. Ha egy kisebbség (mondjuk legyen egy teljesen konkrét példa: egy cigány) megfelel egy munkakörben, akkor is nehezebben veszik fel a "szabadpiacon". Tehát ha egy multinak a képességei megfelelnek, akkor később nehezebben tud másik munkahelyet keresni, tehát lojálisabb lesz.
Nekem van egy egyszemélyes (akkor még kettő) kis szolgáltató cégem. Az első mondatban említett cigány Laci barátomat foglalkoztató céget felszámolták. Nem akart munkanélküli segélyt kérni, inkább nálunk dolgozott (Az ő ajánlata az volt, hogy a segély összegéért, de ugyan azokat a feltételeket kapta, ahogy mi dolgoztunk: Amit megcsinál, a költségek levonása után az övé). Kb 1,5 hónap után talált "rendes" állást. Újabb pár hónap múlva megjelent valami "roma jogvédő központ" (szándékosan nem a pontos nevüket írom), hogy miért rúgtuk ki? miért nem fizettünk neki többet?. Első alkalommal elmondtuk a történetet. A második alkalommal Laci is elmondta (szabit vett ki, hogy itt tudjon lenni). Ekkor nekünk támadtak, hogy miért kényszerítjük ilyesmire Lacit. A 3. alkalommal egy ügyvéd barátunk visszakérdezett (később bevallotta, hogy a törvényhelyeket csak behasalta), hogy honnan tudják, hogy Laci nálunk dolgozott, hogy mennyi volt a fizetése és még pár kérdés. Soha többet nem jelentkeztek. (egyébként nem derült ki, hogy mit akartak. Egy barátom szerint kenőpénzt, hogy hagyjanak békén) Egy ilyen eset után, melyik cég fog cigányt alkalmazni?
Szerintem ez egy konkrét eset volt, de bármelyik kisebbség behelyettesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!