Hány fejlett civilizáció élt a földön eddig?
22.
Jajj rosszul írtam nem 100 hanem inkább 1000 tonnás!
21.
Inkább legyetek megtisztelve hogy ebbe a kategóriába került!
Szerintem kérdezö te az életedben egy piramist se láttál, csak most megnéztél egy 30mp-es youtube shortot valami gyökér példaképedtöl (aki gondolom az iskolákat lenézi, de öt az élet iskolája nevelte) és elfogott a megvilágosodás érzése…
Inkább tanulj, hogy a kövöben elkerüld a hasonlóan kínos hülyeségeket.
Ősi feljegyzésekből tudjuk, hogy hat civilizáció volt és pusztult el minden eddig a Földön. Aki nem hinné nézze meg a Netflixen, ami minden nap nézed a sorikat a "Élet az emberiség előtt c. filmsorozatot". Na azt lesd meg 😉
Voltak óriások előttünk és törpék is. A piramisokat, Katedrálisokat, sok várat, Taj Mahalt is óriások építették. Voltak előttünk akkora óriások, mint egy hegy. Szílicium alapú életformák, amik megkövültek.
A Föld egy nagyon ősi bányaterület. Itt mindenhol elektromos bányászat zajlott évezredekkel ezelőtt. Még tíz és száz ezer éve is ez volt itt. Voltak ősi atomerőművek is. Napoleon idejében nukleáris háború volt. Moszkva is azért égett villant akkorát mert nukleáris fegyvert dobtak le az oroszok, franciákkal. Na most lehet elgondolkodni.
Nyilván abban hiszel, amiben akarsz kérdező! A tudományok kategória viszont nem az ilyen ezoterikus témák boncolgatására való! Ezért is van két külön kategória az ezónak és a tudománynak.
Téged a misztikum érdekel! És ezzel nincs is semmi gond! Te az ezótéria kategóriában fogsz megnyugvásra lelni. Ott is éppen ennyire zavaró, ha valaki tudományosan alátámasztott tényekkel offolja a témát. Hát kérlek te se offolod szét a tudományok kategóriát fantasztikus elképzelésekkel.
24.
Linkeltem csak nem tudtam, hogy nem tudsz olvasni!
Gondoltam a tudományos rovatba írni olvasni tudók vannak!
De kimásolom a gyengébbek kedvéért:
"A team of archaeologists at a 2,000-year-old limestone quarry in Lebanon’s Bekka Valley recently excavated around a megalith weighing approximately 1,000 tons and dubbed Hajjar al-Hibla, or “stone of the pregnant woman.”
26.
Na végre egy értelmesebb válasz!
27.
Az a baj hogy ott se hagyják békén az embert mert oda is betelepedtek tőletek és probálják lehúzni a kérdéseket!
29.
Én a megfelelő kategóriában vagyok, az oldal üzemeltetői úgy döntöttek, hogy ebbe a kategóriába tartozik a kérdés!
A szabályzatot meg tudod.
Nem szabad megkezdőjelezni a döntésüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!