Előfordulhat az, hogy a Földön az emberiség előtt már élt egy fejlett civilizáció?
http://www.youtube.com/watch?v=y47sh_iXpik
Rengeteg bizonyíték van rá. :)
Pont ezt kérdeztem meg nagyjából egy két hete:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4357..
És itt kiderült hogy elég esélytelen.
Poliateista
Igen, szerintem több mint előfordulhat.
Miért?
Az összes ősi nép mítoszában és legendájában él egy elsüllyedt szigetről a kép. Szinte mindegyik ugyanúgy meséli el. Ha valami badarságról lenne szó mégis hogy ivódhatott bele ennyire a világukba hogy máig fennmaradtak? Ugyanez vonatkozik az özönvízre, ami nem csak a Bibliában található.
Természetesen mindegyik nép másként hívja a szigetet.
Én megadom az esélyt annak, hogy több ilyen hely is létezhetett és nem csak egy.
Atlantisz, Lemuria, Mu, Agartha, Shambhala, Hüperborea, Shangri-La, Avalon, Ys, Thule stb. így hívták őket, nem sorolom fel mindet, ez is bizonyítja, hogy valamiről beszéltek ezek a népek! Aki ezeket a mítoszokat semmibe veszi és kézlegyintéssel elintézi, azt csak sajnálni tudom.
Na de hol vannak az építményeik?
Néhányat már megtaláltak! Mindegyik a mostani ismert ókori civilizációtól későbbre datálható, i.e.10 ezertől kezdődően! Utakat, építményeket találtak a tengerben, öblökben, tavakban:
Bimini, Yonagumi, Cuba, Bolívia stb. itt sem sorolom fel mindet és hát ugye ki az az ökör aki a tengerbe építkezik? Senki! Ezek a megtalált helyek mind 12 ezer évvel ezelőtt süllyedtek el, mert akkor emelkedett meg a vízszint. Na de ki építkezett ekkor? Hisz a legkésőbbre datált fejlett civilizáció is csak 6 ezer éves, mondják a történészek. Aki ezeket a helyeket és megtalált, KÉZZEL FOGHATÓ bizonyítékokat nem veszi figyelembe egy csőlátású ember.
Ott vannak a tárgyak, amik szintén nem datálhatóak be normális keretek között. Ezek az időn kívüli tárgyak. Lásd Piri Reis térképe, és ez még el is fogadott a hivatalos tudomány szerint! De ezekből is igencsak sok fajta van, bár valamelyik vitatható az igaz.
Ott vannak a korai bányák, szakócák stb. amik szintén több ezer évesek, legalább 8 ezer évre visszamenőleg.
Ekkor ki folytatott bányászatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!