1962-ben Nevada államban ércbányászás közben, előbukkant egy precízen simán megmunkált alumínium golyó, ami egy milliárd éves volt. Ez igaz? Ha igen, akkor feltétlenül következik ebből, hogy az emberiség már a mostani civilizáció előtt is létezett?
Szerinted az alábbiak közül melyek foglalkozhattak alumínium-megmunkálással a Proterozoikum (2.200millió-542millió évvel ezelőtt) során?
Prokarióták
- Baktériumok: cianobaktériumok (Cyanobacteria)
- Archeák
Eukarióták:
- Protiszták: gyökérlábúak (Rhizopoda), sugárállatkák (Radiolaria)
- Gombák
- Növények: zöldmoszatok (Chlorophyta)
- Állatok: űrbelűek (Coelenterata), pörgekarúak (Brachiopoda), ízeltlábúak (Arthropoda)
"1962-ben Nevada államban ércbányászás közben, előbukkant egy precízen simán megmunkált alumínium golyó, ami egy milliárd éves volt. Ez igaz? "
Kizártnak tartom. Semmi nyomát nem találtam a nemzetközi oldalakon. magyaron is csak valami "léleklánc" nevű oldalon... be is jelzett a kamuriasztó.
"Ha igen, akkor feltétlenül következik ebből, hogy az emberiség már a mostani civilizáció előtt is létezett?"
Tegyük fel, hogy találtak egy ilyen golyót és a kora is stimmel. Szerintem nem követezik ebből, hogy az emberiség már akkor is létezett.... sokkal valószínűbb, hogy valamilyen más intelligens faj hozhatta létre.
Valami itt nem stimmel. Cremo könyvében én nem találtam egymilliárd éves alumínium golyókat nevadából. Esetleg valamilyen részletet hozzá tudnál még tenni, akár csak oldalszámot?
A Klerksdorf gömbök hárommilliárd évesek, van köztük kb. gömbölyű is, csak nem alumíniumból vannak, nem Nevadából és nem 1962 -ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!