Hogyan lehet előre felkészülni, egy háborúra?
15 éves fiú vagyok, és innen-onnan látom/hallom azt a sok sz#rt ami a Világon történik. Eléggé zavarnak a hírek a "chemtrail"okról, vallási konfliktusokról, válságról, biológiai hadászatról, Amerika, Kína, Japán és Orosz ország "farok méregetéseiről", a Világvégéről, környezetszennyezésről, utálatról, mocsokról, kapzsiságról, a III. Világháborúról, ökológiai hadászatról, és még heteken át sorolhatnám miről. Minden olyan dolog érdekelne, h pl: hogyan lehet vizet, élelmet szerezni, tartósítani, a belőle származó hulladékot felhasználni. "Bomba biztos" menedékhelyet készíteni, mit kell tudni az egyes támadásokról, pl: iható e a kútvíz egy biológia támadás után. El lehet e ásni a konzerveket, palackos vizet, hová érdemes?, nem a bomlik le a föld alatt? Ez egy elég tág témakör, de minden-minden-minden érdekel amit a témáról tudtok, és kérlek, h ami csak az eszetekbe jut írjátok le!! Nyilván én sem tudok 200.000 mondatos kérdést írni, ezért is, szeretném, h azt is leírnátok a témával kapcsolatban, amire konkrétan nem kérdeztem rá!:)
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Itt egy blog pont a te fajtádnak. 15 évesen próbálhatnál normális életet élni, ahelyett, hogy ilyenekkel kínzod magad.
Az utolsónak köszönöm a válaszát! Ment a (Y).
Ifjutitannak pedig, ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=TLSEj1_ZxAA&sns=em
most nem azért, de ezeket a kérdéseket rögtön szegezhetted volna a google-nak is, már is kapsz egy csomóra választ. Hobbinak szerintem meg elég jó, mert egy csomó alapvető kompetenciát elsajátíthatsz vele, amit egykoron a déd és ük nagyszüleink is alkalmaztak a mindennapjaink során. Nézz utána, hogyan tartósítottak, hűtöttek az elektromos áram bevezetése előtt. Már Magyarországra is betört a világvége biznisz, szerintem könyvtárakban is megtalálhatóak a témával kapcsolatos könyvek. De akármit kivehetsz. Pl ami az öko újrahasznosításról szólnak, a napenergia felhasználhatóságáról, tanulmányozhatod a növényeket is, előcsapsz pár botanikus könyvet, keresel olyan növényeket amik magyarországon és a környező országokban honosak, sőt sok van belőlük, és esetleges sérülések, gyulladások, láz és hasonló olyan betegségekre és sérülésekre lehet gyógyír, ami a gyógyászati eszközök nélkül halálos lehet.
Megtanulod internet segítségével hogyan lehet tájékozódni mindenféle körülmények között, beleveted magadat a meteorológiába, akármibe ami érdekel. Eljársz sátorozni, kempingezni, megtanulod a tűzgyújtás csínját-bínját. Megtanulod, hogy melyik állatok csípősek (pókok, rovarok, hüllők) miktől kell félni, melyik növények károsak (mérgezőek, vagy kiütést okoznak stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!