Hány fejlett civilizáció élt a földön eddig?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a mostani a legfejletlenebb !jan. 28. 22:16
1/39 anonim válasza:
Van rá esély, hogy élt előttünk egy fejlettebb, de lehet a kihalás szélén álltak, vagy elhúztak innen vagy meghaltak a Földön, de nyílván ez így csak egy teória és nagyon régen kellett legyen.
2/39 A kérdező kommentje:
1.
Úgy tudom az özönvíz előtt volt az utolsó!
jan. 28. 23:39
3/39 anonim válasza:
Az ozonviz elott es a paradicsom utan. Ok aztan tudtak mi az a fejlettseg.
4/39 Kólauborkával válasza:
Ez az elsö ilyen fejlett, az biztos.
5/39 anonim válasza:
A tudomanynak kell igazolnia az elmehaborodottsagukat.
6/39 UlfOrmson válasza:
#6: mi az elmeháborodottság? hogy nem nyaljuk be a bronzkori közel-keleti pásztortörzsek mondáit (Biblia), hanem a pontos természettudományos datálásokra és mérésekre hivatkozunk?
7/39 anonim válasza:
#7 Hú azt a választ lehet félreértettem és véletlenül zöldet nyomtam rá. 🤦♂️ Lehet én is elmehaborodott vagyok?
8/39 Tislerics Máté válasza:
Pontosan milyen szempontok szerint kell fejlettnek lennie?
9/39 A kérdező kommentje:
4,9.
Egyébként az a durva, hogy eredetileg az ezotériába lett kiírva mert még ott is értelmesebb válaszokat adnak, de átrakták a tudományba!
De nem gondoltam volna, hogy ilyen sok áltudományos fószer fog irni mint ti is!
jan. 29. 10:24
10/39 anonim válasza:
#11 Ezóban persze hogy normális válaszokat kapsz az ezós kérdésre az ezós emberektől. Itt meg persze, hogy nem vagyunk vevők rá. Nem értem mi ebben a nehezen érthető, de nyilván ez ezóstól nem várjuk el, hogy értelmes és logikus legyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!