Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hány fejlett civilizáció élt...

Hány fejlett civilizáció élt a földön eddig?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a mostani a legfejletlenebb !
jan. 28. 22:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
13%
Van rá esély, hogy élt előttünk egy fejlettebb, de lehet a kihalás szélén álltak, vagy elhúztak innen vagy meghaltak a Földön, de nyílván ez így csak egy teória és nagyon régen kellett legyen.
jan. 28. 23:02
 2/39 A kérdező kommentje:

1.

Úgy tudom az özönvíz előtt volt az utolsó!

jan. 28. 23:39
 3/39 anonim ***** válasza:
12%
Az ozonviz elott es a paradicsom utan. Ok aztan tudtak mi az a fejlettseg.
jan. 29. 01:21
 4/39 Kólauborkával ***** válasza:
79%
Ez az elsö ilyen fejlett, az biztos.
jan. 29. 05:47
 5/39 anonim ***** válasza:
17%
A tudomanynak kell igazolnia az elmehaborodottsagukat.
jan. 29. 06:25
 6/39 UlfOrmson ***** válasza:
71%
#6: mi az elmeháborodottság? hogy nem nyaljuk be a bronzkori közel-keleti pásztortörzsek mondáit (Biblia), hanem a pontos természettudományos datálásokra és mérésekre hivatkozunk?
jan. 29. 07:12
 7/39 anonim ***** válasza:
7%
#7 Hú azt a választ lehet félreértettem és véletlenül zöldet nyomtam rá. 🤦‍♂️ Lehet én is elmehaborodott vagyok?
jan. 29. 07:15
 8/39 Tislerics Máté ***** válasza:
55%
Pontosan milyen szempontok szerint kell fejlettnek lennie?
jan. 29. 09:20
 9/39 A kérdező kommentje:

4,9.

Egyébként az a durva, hogy eredetileg az ezotériába lett kiírva mert még ott is értelmesebb válaszokat adnak, de átrakták a tudományba!

De nem gondoltam volna, hogy ilyen sok áltudományos fószer fog irni mint ti is!

jan. 29. 10:24
 10/39 anonim ***** válasza:
67%
#11 Ezóban persze hogy normális válaszokat kapsz az ezós kérdésre az ezós emberektől. Itt meg persze, hogy nem vagyunk vevők rá. Nem értem mi ebben a nehezen érthető, de nyilván ez ezóstól nem várjuk el, hogy értelmes és logikus legyen .
jan. 29. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!