Hogyan lehet az, hogy ha számos fejlett Földön kívüli civilizáció létezik a Tejútrendszerben, még nem találtunk olyan bizonyítékokat, mint idegen űrszondák, idegen űrjárművek vagy rádióadások?
"Most írtam, hogy nem mondják el"
Akkor honnan veszed, hogy lenne mit elmondani?
" A reptoidok gyarmasitottak a földet és annyira fejlettek hogy nem mernek idejonni"
Ez kiemelném...
Ha ez így lenne mármint, hogy "A reptoidok gyarmasitottak a földet", akkor ésszerűnek tartom a kérdést. Mi a fészkes fene okozza azt, hogy egy sem jön szembe az utcán? Miért tartanak a fejletlen civilektől?
Persze amikor India brit gyarmat volt egy angol haderő sem állomásozott Indiában. Nálunk sem voltak az törökök vagy az oroszok az oszmán vagy az orosz megszállás alatt. Ühm, így logikus.
Bizonyítottan a oumuamua volt az egyetlen idegen eredetű bogyó a naprendszerünkben. Bár nem tudni pontosan mi is volt az.
Ha a józan észre hallgatsz akkor is belefér az hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. De fixen ennyit tudhatunk. Hogy hol és miképp fejlődtek a fajok, hogy hogy nézek ki, hol tartanak azt csak találgatni lehet.
Az ufofanok fajai, scifi fantasy kategória. Minden fikció, földi életformák humanoizálása, pl Reptilek, Annunakik, valamint a vízfejű törpe szűrkék.
Talán azért mert nincs?
Ha lenne már rég láttunk volna.
Amúgy mi rá a bizonyíték hogy nem mi vagyunk a legfejlettebbek? 🙃
Sok olyan ember van, aki kapcsolatban van földönkívüli entitásokkal.
Egy kis részük, akiknek minden mindegy alapon megosztják másokkal, elmennek ufo találkozókra, közönségtalálkozókat tartanak, ahol pár ilyen ember és aki kiváncsi rájuk, összegyűlnek beszélgetnek,megosztják az infót.
Olyan ez mint a katonai-technológia kísérletek.
Az igazán fontos dolgokat, nem fogják elmondani, megtartják maguknak, hogy feltudják használni saját maguk fejlődésére.
Saját véleményem is ideírom.
Én nem hiszem hanem tudom hogy létezik több földönkívüli társadalom is.
Többet nem szeretnék a saját véleményemről írni,de nekem már ehhez nem kell hinnem, hanem a hit tudássá alakult,míg kerestem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!