Hogyan lehet az, hogy ha számos fejlett Földön kívüli civilizáció létezik a Tejútrendszerben, még nem találtunk olyan bizonyítékokat, mint idegen űrszondák, idegen űrjárművek vagy rádióadások?
"Sok olyan ember van, aki kapcsolatban van földönkívüli entitásokkal"
azt sokszor kiderül, hogy alvásparalízis volt csupán...
De igen idegenekkel én is rendszeresen találkozok, vendéglátósként ez sajnos elkerülhetetlen.
Néha elgondolkozok, hogy melyik bolygóról jöttek, mert még így is akad olyan ki nincs tisztában a 2020-as helyzettel. Pl elviteles rendelésnél a maszk az étteremben, vagy a kijárási tilalom időpontja.
23-kor beáll az autó azt nem elég, hogy rendelne, még meg is kérdi, hogy "Mióta van ez így?" Ekkor evidens hogy ő máshol volt az elmúlt évben.
Én úgy tudom, hogy az olyanok a Vénuszról jönnek, ugyanis ott hamarabb zárnak az éttermek.
A hangyák szerinted érzékelik, ha nézzük, megfigyeljük őket? Ha a kezeden jár, nem is érti, mi az, hogy ember, ő csak valamilyen szövetet érzékel, amin halad, ráadásul az ÉRZÉKSZERVEK RÉSZLEGESEN érzékelnek, ez minden élőlényre igaz. (Egyébként i, te hogyan magyaráznád el egy hangyának, hogy te ki vagy, és mi az, hogy emberi lény...?)
Pl a denevér hall olyan frekv tartományban, amelyben mi nem.
Vannak rovarok, amelyek nem látnak színeke, csak szürkeárnyalatban látnak. Ellenben mi emberek látunk színeket, tehát más fényhullámhoszt is.
Van egy evvel analóg vicc is.
Reptoid anyuka gyengéden betakagatja kisfiát:
- Nem kell félned, kicsim, nyugodtan alhatsz,
emberek nem léteznek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!