Vannak olyan zárt önfenntartó közösségek a vilagban ahol jóval több nő el mint férfi?
Keresem a földi mennyországott😉
Valahol létezhet olyan hely ahol olyan sok nő van hogy nem jut férfi mindenkinek vagy hogy egy férfira több nő jut ?
#41 (11:47) - szerintem hagyd a kedves Kérdezőt menni a (láz)álmai után.
Nem kell neki feleslegben osztani az észt - hisz van neki éppen elég ahhoz, hogy később magától is rájöjjön, hogy "mitől döglik a légy!"
A real doll babák potmegoldasnak jók lehetnek .párszor már ki is próbáltam mert Pesten van egy hely ahol pénzért ki lehet próbálni.
De egy rendes not nem pótol ( meg)
1 2 gyereket kéne szülni és háztartást vezetni a szexen kívül.
Plusz van már 1 kölyköm azzal is foglalkozhatna mikor nekem már sok .
Őszintén megmondva 5 és 10 millió Ft ha most is lenne rabszolgaság ez megerne nekem. nem baj ha csúnyácska.
A stabilitás a lényeg vegulis .
Jó na ez kicsit a fetisem 😀 már régóta abrandozom .
Amúgy nem vagyok okos de sok dolog érdekel semmiben se vagyok vérprofi de mindent szeretnék érteni legalább egy kicsit.
Hát mert jelenleg nekem csak 1 van és ha ne adj isten vele történik valami vagy szimplán nem lesz gyermeke akor kihal a vervonalam
Ezért kéne min 1 de jobb lenne inkább 2 + meg .
Ha lenne egy engedelmes anyuka aki a tulajdonom lenne es ő nevelne őket semmi gond nem lenne ezzel , a saját vérem atol függetlenül hogy egy rabszolgatol lenne ugyannugy kezelnem mint a másikat.
Hozzá tennem hogy a jelenlegi gyermekem se házasságból született szóval ugyan úgy fagyu lenne a régi világban mint ha rabszolgatol fogant volna.
( meg en se házasságból születtem szóval akkor igyis úgyis mindannyian fatyuk lennénk)
Vagy ha egy fatyu gyermek házasodik az ő gyermekük már nem számít annak ?
Fattyúnak (törvénytelen) a házasságon kívül születetteket nevezték, tehát ha ök házasodnak akkor az ö gyerekük nem az lesz, viszont egy fattyú az apja, félig még meg lesz bélyegezve.
és a kedves rabszolga nöd szolgának nevelné öket, vagy a gyerekek is ugyanúgy aláznák az annyukat mint egy rongyot és semmibe néznék? Vagy esetleg téged néznének semmibe, mert tárgyként kezeled az anyjukat? A második esetben visszanyalhat a fagyi.
Nem bántalmaznam feleslegesen.eroszak csak akor játszik ha nincs más mód.
Nem szidalmaznam.csak vegeze el a rá bízott betanitott feladatott esténként meg engedjen meg nekem némi szórakozást .de nem durvan hanem azért úgy hogy lehetőleg neki is jó legyen vagy ha neki nem is jó akor közömbös legyen .
Annyi humanizmus rám is ragadt a 21 sz ban hogy fölösleges fájdalmat nem okozok
A gyerekeket nevelheti vegulis főleg ameg kicsik irányíthatja is őket.
Aztán ha már nagyobbak lennenek akor nemtudom egy nula iskolázott rabszolga anyuka csak lehúz vegulis, .de mivel sok rabszolga hadifogolybol lett lehet hogy intelligens nő lenne .szóval ez rabszolga függő.
Egyszer már akar hiszed akarnem a volt párom hátrányos helyzetű volt és nagyon szegény és fiatal is
Persze nem volt rabszolga .
De 3 évig majdnem olyan volt én iranyitottam kérdés nélkül mindent.
Azért is keresnem újra ezt.majdnem menyorszag volt leszamitva a rengeteg veszekedést.
De ő utalta és első adandó alkalommal lelepet igaz 3 évig bírta.
Ha egy elzart helyen éltünk volna vagy legálisan a rabszolgam lett volna akor más lenne .
Nyilván egy szabad nő nem akarja feladni a szabadságát.
Menj el ukrajnába. Most ott pont ez a helyzet.
Bár önfenntartónak nem mondanám.
Èrdekes tèny viszont hogy indiába kínába rengetegen èlnek. Mègis fele annyi nő van mint fèrfi.
Ennek oka a politika ès hogy nincs nyugdíjj rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!