Vannak olyan zárt önfenntartó közösségek a vilagban ahol jóval több nő el mint férfi?
Keresem a földi mennyországott😉
Valahol létezhet olyan hely ahol olyan sok nő van hogy nem jut férfi mindenkinek vagy hogy egy férfira több nő jut ?
Szóval 20 évnyi napszamos bér 1 szolga .
Akor a kozember bordelyba járt mint a középkorban vagy most ?
És ha katona volt az illető akor se tarthata meg az új szerzeményeket?
Pl ha elfogtam pár germán asszonyt akor azok nem lettek az enyémek automtikusan ?
😀 ahogy látom sosem volt itt mennyorszag.mindig csak az elitnek jó. Én azt hittem olcsók voltak pl mint egy kecske.
A ló az tudom hogy nagyon drága volt abban a korban az volt a traktor és az autó helyet.
De hogy a rabszolga is drága ez rossz dolog .
És az amerikai néger rabszolgák olcsóbbak voltak az újkorban? Ott a közember is vehetett néger not?
Egy római légionárius katonai fegyelem és körülmények között élt, fejadagot kapott, semmit sem tudott kezdeni egy rabszolgával, amelyet ha sikerült elfognia egy ilyen akció során, azonnal elpasszolta a sereget kísérő rabszolga kereskedőnek, meglehetősen olcsó áron, bár feltehetően előtte kitombolta magát rajta, ha volt rá kedve és ideje.
Az amerikai földrészre mindösszesen tíz- tizenkét millió néger rabszolgát szállítottak át, a pontos számot nehéz megbecsülni.
Értékük a művelet különböző fázisában teljesen más volt, de a végeredmény itt is kifejezetten magas ár lett, még az egyszerű ültetvényi rabszolgák esetében is, ahol a kinézet semmit sem számított, csak a munkaerő.
Azt nem veszed figyelembe, hogy a rabszolgatartásból származó jövedelemből a rabszolgatartók olyan társadalmi státuszra tettek szert, hogy a szabad világban is szinte bárkit megkaphattak - némi túlzással persze -
így a rabszolgák szexre kényszerítése maradt a velük foglalkozó emberek végső lehetősége, a matrózoké, ha a kapitány ezért nem büntetett, vagy a hajcsároké, ha volt rá szabad pillanatuk és nagyon ki voltak éhezve.
Az emberek többsége mindig csóró volt, miért, mit gondoltál?
Sosem élt ilyen jól az emberiség, mint manapság - bár most eléggé leromlottak a körülmények és még vége sincs sajnos...
Csóró volt de azt hittem a rabszolga olcsó mint egy kecske .
De így belegondolva ugyan úgy kaja ruha kell neki és 14 18 év mire felno egy kecske meg 1 2 év
Bár ez egy modern kori dolog de pl mikor 2014 ben isis elfoglalta fel irakot ott volt újra rabszolgaság a leigazott népek körében.
Ott olcsón adtak vették az embert igaz csak 1 2 évig tartott .
Amúgy lehet van benne valami hogy jobban élünk mint bármikor de nőzestéren nem érzem igaz.én szexpartnert keresek nem full egyenlőembereket.
Engem ez tönkre tesz a full egyenlő nő dolog .
Persze lehet a távoli jövő megjobb mar most vannak élethű robotok és Szexbabak ha össze tudnak gyúrni hogy full olyan legyen mint egy nő
És úgy is viselkedjen vegulis az lesz a jövő rabszolgasaga és az már a kozembernek készül idővel.
A női egyenjogúság azt is hozza magával, hogy nekik is lesznek hasonló gondjaik, mint a férfiaknak. Az unokahúgom panaszkodott a múltkor, hogy nem buknak rá a pasik, pedig helyes lány, csak már harminc felé jár és nem tanulta meg eddig a módját, hogyan kell riszálni, meg mit tudom én, mit kell a nőknek csinálni ha krapekot akarnak fogni.
Sosem volt könnyű a nőzés, annak aki nem tanulta meg a módját.
A lényeg a próbálkozás, hogy a visszautasítás ne vegye el a kedvét az illetőnek, meg finomítani a dumát, változtatni a kinézetet és nem kell mindjárt ajtóstól rontani a házba, ilyesmik.
Mellesleg gyakran az alkalom hiánya a gond, tessék olyan helyekre menni, ahol nők vannak! A bátyám vagy harminc éve elment német nyelviskolába, mert ott vannak csajok is, járt is pár hónapig, szedett is fel macákat, de végül egy külföldi úton ismerte meg a feleségét, aki egy bomba csaj volt, de éppen komoly nehézségei voltak a pasizással, így elég gyorsan oltár elé cipelte a bratyót, mert szerintem úgy gondolta, hogy nála jobbat aligha kap.
Ne rabszolgákról ábrándozz, hanem tanulj meg csajozni!
Mindenki így volt ezzel kamasz korában, ahogy te, de a többség túllépett rajta, vagy szerencséje volt, de sosem késő elkezdeni, csak ugye később már nehezebb, mert a korosztályod zömét lefoglalják mások.
38# nem vagyok már kamasz. 26 vagyok nem 16
És voltak már kapcsolataim 1 nagyon komoly is meg gyermekem is van de nagyon nehéz velük foglalkozni mert a mai nők mivel egyenlőek elvarjak hogy boldogok legyenek.
Folyamatos foglalkozást igényelnek kreativitást és humort ami nálam nincs .magam se voltam soha boldog akor hogy tehetnek mást azzá.
Sokkal egyszerűbb lenne ha nem lenne választásuk és szimplán vásárolnank az osszesporolt pénzből vagy hitelből egyet és kész.
Hiába hogy szerinted undorítók voltak lefurdetnem.meg raadnek egy normális ruhát és vegulis jó. feleség szinten lenne érzelem nélkül
És nem lenne választása se döntései
Igazi lovag vagy. Itt a vágyad netovábbja:
Real Doll-nak hívják, keress rá, kiválaszthatd a színétöl kezdve a mellbimbó formájáig. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!