Ma a férfi szépségnek nagyobb jelentősége van mint bármikor a történelem során?
1
Nem tudom, lehet nem egy világban élünk.
> Nem tudom, lehet nem egy világban élünk.
Azt nem tudom, de te kérdeztél, én válaszoltam. Nem látom azt, hogy a szépség bármivel is alapvetően függne össze, se keresettel, se hírnévvel, se boldogsággal, se sikerességgel, se semmivel. Nyilván leszámítva azokat a területeket, aminél a szépség a fő kvalitás, mondjuk pl. a modell szakmában. De ott is kérdéses, hogy mi számít szépnek, mert bár a szépségnek vannak objektív kritériumai is, de nagyon sok szubjektív kritériuma is van.
4
Mikor fogjátok beismerni, hogy egy réteget elnyomtok? Muszáj ennyire megnehezíteni a felszabadítási folyamatot?
> Mikor fogjátok beismerni, hogy egy réteget elnyomtok?
Itt ülök a szobámban. Kit és mit nyomok el jelen pillanatban? Azzal, hogy válaszoltam egy kérdésre. Nem azért tettél fel kérdést, hogy válaszoljunk rá?
> Muszáj ennyire megnehezíteni a felszabadítási folyamatot?
A… micsodát?
"Mikor fogjátok beismerni, hogy egy réteget elnyomtok? Muszáj ennyire megnehezíteni a felszabadítási folyamatot?"
Mikor fogod inkább te beismerni, hogy csak a lustaságodat akarod a genetikára kenni?
@8: Egen... Szóval egy férfi az ilyen tanulmányok olvasgatása helyett pl megkeresi a tökeit és becsajozik. Akár szép, akár ronda. Egy incel meg elvan ezekkel a tanulmányokkal. Biztos vannak olyan jók mondjuk mint egy párkapcsolat és/vagy egy jó szex, nem tudom...
Azt nem értem, miért fárasztod itt a normális embereket, menj szépen recsizni a tanulmányaidra, aztán igyál egy kakaót és lövik is a pizsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!