Vannak olyan zárt önfenntartó közösségek a vilagban ahol jóval több nő el mint férfi?
Keresem a földi mennyországott😉
Valahol létezhet olyan hely ahol olyan sok nő van hogy nem jut férfi mindenkinek vagy hogy egy férfira több nő jut ?
Éppen neked való a muzulmán hit, mert életükben a többség csak ácsingózik a nők után, mert hiszen a többnejűség nem a nő-bőségről szól, hanem a nőhiányról, mert ugye ha valakinek tíz felesége van, akkor kilenc férfinak nem jut asszony.
Viszont haláluk után 72 szüzike várja őket a Paradicsomban állítólag, bár nem tudom, tudnak e velük valamit kezdeni, kell lennie valami értelmének a lelki malaszton kívül is eme gondolatnak.
12# visszano a szuzhartya biztos. vagy csak létrejönnek szexelnenk velük aztán eltűntek
Na jó viccet felreteve voltak ezzek a szekták Amerikában és Izraelben ahol a szekta vezérek rengeteg not tartottak teherbe is ejtették őket. Ez nekik menyorszag lehetett .
Ilyen van .
1 nővel tuti .
De többel nem hiszem amúgy nem kényszer 1 2 napot pihensz csak nem kínoznak meg.
Nem csak a szex miatt lenne jó hanem nyilvánvaló hogy versengés lenne köztük ha csak 1 pasi lenne .
Szóval még kedvesebb lenne mindegyik többet csinálna meg nekem azért hogy a kedvemben jarjanak szóval dolgozni se kéne nekem szerintem .
Bár néha magamtól is vadásznek lehet mikor már unnam velük.
Ez a "napi INCEL" magasan túltesz az eddigi típusokon.
Kérdező - fogadd őszinte gratulációmat ehhez a teljesítményhez!
Álmodni lehet .csak az a baj amiket küldtetek azok matriarhalis társadalmak vagyis a nők a főnökök.
És nekik lehet több partner .
Én ugyan olyan patriarhalis társadalmat akarok mint a középkorban csak női többséggel.😀😀
Ilyen szekták nincsenek? Vagy ilyet alapítani kell?
El kéne terjeszteni hogy atomhaboru van és be kéne zárkózni egy lány csoporttal egy bunkerbe 😀😀 ezis jó lenne .
De a lakatlan sziget jobban tetszene
Van guminom is meg fizetős nőkhöz is járok de az nem pótolja azért a rendes nőket
Bárcsak a római korban élnek és lehetne egy rabszolga nőm
Nekem igazából arra kellene nő hogy főzzön mosson takarítson rám és gyereket neveljen meg szexeljen velem .
De amúgy nem akarok velük 24 órában foglalkozni .
Ezért nincs és nem is lesz 1 szer elég volt köszönöm.
"Azonban a tenyeres talpas és kérges kezű menyecskék nem tetszenének neked, mert ők végeztek minden munkát, a kőműveskedéstől a trógerolásig, így nemigen voltak klasszikus női idomaik és ez minden ilyen jellegű társadalomra érvényes kell, hogy legyen, mert ki más csinálná, ha nincsenek közöttük férfiak?"
azért nem teljesen. egyrészt egy ilyen közösségben sem lesz minden nő fizikai melós, másrészt a tesztoszteronjuk nem lesz több, így az izomtömeget sem fogják férfi módra halmozni.
régen egyébként mindenhol erősebbek voltak a nők is, egyszerűen mert egy csomó hétköznapi feladat sokkal több erőkifejtést igényelt. ha nem akartál tizenötször fordulni, hogy vizet hozz a kútról, meg kellett erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!