A nemsokára bekövetkező nukleáris katasztrófával elmondható, hogy a technológia volt az emberiség veszte?
Ez elég öngól volt részedről, ugyanis én konkrétan bizonyítékot kértem egy általad híresztelt konkrét állításra. Erre én kaptam tőled csak mellébeszélést.
Ez azért igen beszéses a konteóid hiteltelenségét illetően. Ezek után kérdezem én, milyen alapon akadsz ki hogy senki nem vesz komolyan, amikor itt több válaszolónak is mindössze annyit tudtál bizonyítani, hogy egyetlen szavad mellett sem tudsz bizonyítékokat felmutatni, külön kérésre sem?
Ohh, két 3-4 x oltott, aki összefosta magát egy náthával egyenlő halálozási rátájú mesterséges vírustól. 🙂 Ti akartok kioktatni?
#62 Mi a nemlétező fszomra kérsz még bizonyítékot, ha te gyönyörűen szemléltetted, hogy lassan olyan síkhülyék lesztek, mint egy krumpli?! Baszki fel sem fogjátok már, hogy mivan és még nektek áll fejjebb. Tipikus beszari alakok, akiket sikeresen átvágtak, mert olyan naivak vagytok, hogy minden szart elhisztek, amit elétek tesznek. Az általam belinkelt videók mindenre bizonyítékot adnak, konkrétan a YGL diákok munkásságán (pl Orbán és Putyin) és a bőrötökön lehet érezni, hogy nem kamu, amit állítok. Innentől kezdve élesen látszik az oltás hatása és tagadni is kár, hogy minimum 3 adag bennetek. Értitek amit mondok? Eu parlament, kongresszusok, konferenciák. És ezt gondoljátok kontejónak baszki. 🤣🤣🤣
" Mi a nemlétező fszomra kérsz még bizonyítékot"
Amiket állítasz. Az előbb például pont az event 201 és a covid összefüggéseiről kértem.
Es ezek után van pofád pont neked azt írni másokról, hogy bármit elhisznek, amikor itt pontosan te bizonyítottad be, hogy olyan dolgokat hittél el, csak mert láttál róla egy videót, amelyek bármelyikének a bizonyításával újra és újra csúfosan felsültél. És amikor valaki veled ellentétben átlátja ezeket, és rámutat hogy mennyire megalapozatlan mindaz, amit a te torkodon lenyomtak, pont őket hívod értetlennek? Erre már nincs jobb szó, szánalmas...
Az a gond, hogy egyesek itt bizonyítékot kérnek amelyet gyaníthatóan csak mainstream forrásból fogadnának el, a Reuters, Bloomberg és CNN által igazolva :D
De ha összeesküvés van annak nem pont az a lényege, hogy a fő hírcsatornák is részesei az összeesküvésnek?
Ezt a logikai bukfencüket kellene valahogy korrigálniuk.
Semmilyen hírcsatornáról nem volt szó. A teny az, hogy ha valamire valaki semmilyen bizonyítékot nem tud felmutatni, de tényként próbálja eladni, az egy konteó, és magától értetődő, hogy nem fogják komolyan venni.
Ugyanezen konteós logika alapján igaznak kéne lennie az összes ufó észlelésnek, az összes vallásnak, az összes ezoterikus marhaságnak, stb. Hisz a bizonyítékok száma mindre pontosan ugyanannyi.
67
Szerinted mi a bizonyíték a kozmikus háttérsugárzásra?
Te hogyan bizonyítottad?
Ja vettél egy könyvet és elolvastad?
Tehát a könyv a bizonyíték?
Értem.
"Szerinted mi a bizonyíték a kozmikus háttérsugárzásra?"
Hogy a felfedezéséhez vezető tudományos ismeretek és kísérletek mind jól dokumentáltak, a mérések pedig bárki által elvégezve ugyanazt az eredményt adják. Mint ahogy jó pár további megfigyelés és mind ugyanazt erősítette meg, mint a COBE, a BOOMERanG, MAXIMA vagy épp a WMAP mérései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!