Melyik civilizáció emléke a Srí Lankát Indiával összekötő ősrégi híd?
Figyelt kérdés
„Indiát egy ősrégi híd köti össze Srí Lankával, a víz alatt található kőtömbök, melyek a híd tartóoszlopai lehettek, hosszan, precíz vonalban, egymástól azonos távolságra sorakoznak a víz alatt, ami egyértelműen a megtervezettség jele, tudósok úgy vélik hogy a híd mesterséges eredetét erős bizonyítékok támasztják alá, a szerkezet alapját képező szabályos mészkőtömbök arra utalnak hogy mesterséges konstukcióval van dolgunk, ezek nem lehetnek a természet megnyilvánulásai.”
2022. okt. 27. 17:13
1/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
b*sszátok meg, hát én ma is tanultam valamit.
pedig a világtérképen mindig olyan egyértelmű szigetnek tűnt srí lanka, határozott kék csík választotta el indiától, aztán most kiderül, hogy mindössze egy méter mélységben ott lapul egy zátonyszerű összeköttetés
6/9 A kérdező kommentje:
4/5: Egy híd volt ott valamikor, az alapjai megvannak, a videomegosztón találsz víz alatt készített felvételeket a feltárásról. A kérdés, hogy kik építhették.
2022. okt. 27. 23:46
7/9 anonim válasza:
Senkik. A tudományos konszenzus az, hogy természetes eredetű.
8/9 UlfOrmson válasza:
"A kérdés, hogy kik építették." Attól, hogy a hindu legendák egy kitalált Istenhez kötik még nem lesz igaz. A magyar legendák szerint a tordai hasadék Szent László mögött nyílt meg. Na ebben ugyanannyi ugyanannyi a valóság (bocs, több, mert Rámával és Hanumánnal ellentétben László király legalább létezett)
9/9 MDaniel98 válasza:
Hát nem tudom szerintem sem egy mesterséges hídról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!