Honnan ez a magabiztosság mánia manapság?
Szerintem kevered a magabiztosságot az előadói vénával. A színészek sem mind magabiztosak a hétköznapokban, de megtanulták, hogyan kell egy színpadon mozogni, beszélni, lámpalázat leküzdeni, stb. A politikusok kb. ugyanez.
A munkahely ill. munkavégzés egy teljesen más dolog. Lehet valaki penge a munkában, közben két szót nem tud szólni a kollégáihoz. Vagy fordítva.
21
“ A munkahely ill. munkavégzés egy teljesen más dolog. Lehet valaki penge a munkában, közben két szót nem tud szólni a kollégáihoz. Vagy fordítva.”
Egyetértek. Én magabiztos vagyok a munkámban, magabiztosan és kiválóan végzem mindaddig amíg nincs ember a közelemben. A jelenlétük minden elront mert valamiért nem tudom az ő nyelvükön elmagyarázni, nem értik, és ilyenkor természetesen nem arra gondolnak, hogy ők nem értik hanem arra, hogy én beszélek hülyeségeket.
23
Nem mindenki tudja kifejezni gondolatait. Főleg ha azok bonyolultak. Van aki rendszerekben gondolkodik nem szavakban
"Nem mindenki tudja kifejezni gondolatait"
Nyilván. De akkor nem másokban van a hiba, ha sose értik meg.
26
Meg nem csak ez. Nem leszel szociálisan magabiztos csak mert jól könyvelsz, tervezel vagy vakolsz. Nonszensz.
28
Értem. Tehát érned kell valamit másképp
Nem lehetsz magabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!