Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Honnan ez a magabiztosság...

Honnan ez a magabiztosság mánia manapság?

Figyelt kérdés
Tehát mintha az élet kvintesszeciája lenne, annyira megszàllottan fontosnak tartják.
2022. szept. 13. 14:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Szerintem kevered a magabiztosságot az előadói vénával. A színészek sem mind magabiztosak a hétköznapokban, de megtanulták, hogyan kell egy színpadon mozogni, beszélni, lámpalázat leküzdeni, stb. A politikusok kb. ugyanez.

A munkahely ill. munkavégzés egy teljesen más dolog. Lehet valaki penge a munkában, közben két szót nem tud szólni a kollégáihoz. Vagy fordítva.

2022. szept. 16. 02:05
 22/34 A kérdező kommentje:

21

“ A munkahely ill. munkavégzés egy teljesen más dolog. Lehet valaki penge a munkában, közben két szót nem tud szólni a kollégáihoz. Vagy fordítva.”

Egyetértek. Én magabiztos vagyok a munkámban, magabiztosan és kiválóan végzem mindaddig amíg nincs ember a közelemben. A jelenlétük minden elront mert valamiért nem tudom az ő nyelvükön elmagyarázni, nem értik, és ilyenkor természetesen nem arra gondolnak, hogy ők nem értik hanem arra, hogy én beszélek hülyeségeket.

2022. szept. 16. 08:38
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem tudsz valamit elmagyarázni, akkor tényleg te beszélsz hülyeségeket. De legalábbis a hiba benned keresendő.
2022. szept. 16. 10:12
 24/34 A kérdező kommentje:

23

Nem mindenki tudja kifejezni gondolatait. Főleg ha azok bonyolultak. Van aki rendszerekben gondolkodik nem szavakban

2022. szept. 16. 10:41
 25/34 Kólauborkával ***** válasza:
Viszont elvileg a szavakkal fejezed ki a rendszered…. A kommunikáció fontos, ezt ma sokan nem gyakorolják, mindenki elvárja, hogy olvasson gondolatot az ember, de hát én azt még nem tanultam meg.
2022. szept. 16. 11:05
 26/34 anonim ***** válasza:

"Nem mindenki tudja kifejezni gondolatait"

Nyilván. De akkor nem másokban van a hiba, ha sose értik meg.

2022. szept. 16. 11:17
 27/34 A kérdező kommentje:

26

Meg nem csak ez. Nem leszel szociálisan magabiztos csak mert jól könyvelsz, tervezel vagy vakolsz. Nonszensz.

2022. szept. 16. 14:22
 28/34 anonim ***** válasza:
Mi ebben a nonszensz? Pont attól vagy magabiztos, mert tisztában vagy a saját értékeiddel. Hogy jól végzed a munkád, az már egy olyan dolog, amire lehet büszkének lenni, amire lehet magabiztosságot alapozni. Mert te tudod saját magadról, hogy te igenis érsz valamit! És ezt nem csak addig tudod, amíg ki nem csekkolsz a munkahelyedről.
2022. szept. 16. 14:25
 29/34 A kérdező kommentje:

28

Értem. Tehát érned kell valamit másképp

Nem lehetsz magabiztos.

2022. szept. 16. 14:59
 30/34 anonim ***** válasza:
Fel kell fognod, hogy érsz valamit! Nem mindegy!
2022. szept. 16. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!