Az introvertáltakat valóban nem érdekli a szociális státusz, mások véleménye míg az extrovetáltakat igen?
1. Tudom, hogy egy spektrum de ennek ellenére valamelyik mindig jobban jellemző egy emberre.
2. Jómagam is introvertált vagyok és a feltételezés más introvertáltakról alkotott benyomásaimon alapszik.
Szerintem egy inteovertált is szereti, ha megdícsérik, akot sokat dícsérnek annak a társadalmi státisza meg magasabb, mint akit nem.
Szóval inkább az emberi kapcsolatok nem izgatják, az elismerés szeretete megint más…
Az introvertált és extrovertált embereknek is fontos a többi ember véleménye, csak épp különböző mértékben.
Egy extrovertált ember szinte csak azért megy emberek közé, hogy folyamatosan pozitív visszacsatolást kapjon, és ezzel saját státuszát reklámozza minél több embernek.
Ezzel szemben egy introvertált személy inkább megelégszik azzal, ha csak úgy passzívan kap egy pozitív visszajelzést egy random embertől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!