Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mit üzennél a XXII. századnak,...

U. Xorter kérdése:

Mit üzennél a XXII. századnak, ha tudod, hogy visszaolvassák ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 22:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
69%
Mert az 50%-os értékelő véletlenül sem te vagy...
2022. júl. 10. 09:25
 42/45 anonim válasza:
0%
Sajnállak titeket
2022. júl. 11. 17:43
 43/45 anonim ***** válasza:
71%

Milyen a virtuális világban élni?

Ha már a rendeset nem tudjátok élvezni

2022. júl. 11. 20:22
 44/45 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
78%

Én azt üzenném a XXII. századi embereknek, hogy becsüljék meg amik van és vigyázzanak a környezetre! A koronavírusos időszakból üzenek, remélhetőleg nem tart sokáig és 2020 óta már javult a helyzet. 2019 vége felé bejelentik, hogy van valami új víros. 2020-ra már magyarországra is elért a vírus. 2020 március 13-án pénteken (fekete péntek volt) volt az utolsó nap amikor be kellett menni az iskolába. 2020 március 16-án hétfőn megkezdődött a digitális oktatás, eleinte én örültem neki, de később már kezdett elegem lenni belőle. Egész nap a gép előtt kellett ülni és már ez egy idő után kezdett zavarni, hogy nem csinálok mást egész nap, minthogy reggel az órán figyelek délután meg házit kellett csinálni. Pedig nekünk könnyebb dolgunk volt, mert rövidített órarendünk volt. Ki menni egy kicsit bringázni szívesen ki mentem volna, de azt is megtiltották ezekben az időkben. Hangosbemondóval felszerelt autóval járták az utcákat és tájékoztatták az embereket, hogy mindenképpen maradjanak otthon és segítenek a bevásárlásban és a gyógyszerbeszerzésben. Erről még videófelvételt is készítettem, de sajnos elveszett vagy töröltem. :( Röviden kijárási tilalom volt. Ámde mivel digitális oktatás volt és a dolgozatokat is digitálisan írtuk és mivel senki nem figyelt miközben írtam én sem voltam rest. Hívásoztunk a haverokkal és dolgozatok garmadáját kipuskáztuk az internetről. Nem bántam meg. 2020 szeptember 1-ig nem kellett az iskolában fizikálisan ott lennünk. Ja és a zárt terekben, tömegközlekedési eszközökön szájmaszkot kellett viselni és ahol lehetett 1,5 méter távolságot kellett tartani az emberektől. Aztán elérkezett 2021 márciusa amikor ismét lezártak mindent, de most 2021 április vagy májusig tartott a digitális oktatás. Ezekben az időkben ki tisztult a levegő. 2022-ben még nem volt digitális oktatás. Most pedig itt vagyok a jelenben 2022 nyarán, 16 éves fiú vagyok és így teltek a kovidos évek. Hozzátenném, hogy én is voltam kovidos 2022 januárjában és a 2 oltásnak és az immunrendszeremnek hamar kigyógyultam a 2 hét karantén alatt. Most gimnáziumba járok 2021-ben végeztem el az általános iskolát. Azoknak akik meg itt fölöttem veszekednek nekik azt mondom, hogy ne tegyék, mert lehet hogy tényleg olvasni fogják ezeket az üzeneteket a jövőből és a XXII. századi emberek primitívnek gondolnak majd minket.

Üdv: 2022-07-28-13:08

2022. júl. 28. 13:08
 45/45 anonim válasza:
83%
Nem a ti hibátok a baleset!
2022. aug. 8. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!