Mit üzennél a XXII. századnak, ha tudod, hogy visszaolvassák ezt a kérdést?
a gyámhivatalra van futkosva:
„Miért ivóvízzel húzod le a wc-t ekkora szárazságkor?”
Miért te mivel húzod le? Egyébként van rá egy jó megoldás: megetetném veled a WC tartalmát, akkor nem kellene lehúzni és legalább egy ideig befognád a szádat. Egyébként te tipikus példája vagy a „mindenhez jobban értő”, ugyanakkor rendkívül undorító jellemű, beképzelt, nagyképű alaknak.
„A saját magatok válaszai mutatják, hogy ti tehettek róla”
Te mivel közlekedsz? Gyalog? Mert az lenne a legkörnyezetbarátabb.
Ó, te nem tehetsz semmiről, az, hogy ide irkálsz, töltögeted a hülye telefonod és az egyéb teljesen felesleges eszközeidet, vagy használod a számítógéped, stb., ezek is energiapocsékolással járnak.
"Te mivel közlekedsz? Gyalog?"
Nyilván, hiszen a gyámhivatalra is futkosva van.
Szóval összefoglalnám, hogy ti mit fogtok mondani a gyerekeiteknek, amikor, majd számot kell adnotok:
"Bocsánat, hogy a ti ivóvizetekkel húztam le a szaromat, de az ment a vezetékben, így nem volt más választásom. Ugye nem gondolod kicsim, hogy minden szarás után ki kellett volna mennem esővízért csak azért, hogy ne szomjazzál? Nem lehetsz ennyire önző."
"Bocsánat, hogy autóval közlekedtem a sarki közértbe is, de mindenki más is közlekedett autóval. Volt akkoriban egy gyámhivatalos felhasználó a gyakorikérdéseken, amit te már nem ismersz. Ő mindenkit leszólt az életvitele miatt, de sose nézett saját magába. Ugyanis ő is használt évente kétszer autót. Ugye nem gondolod, hogy ha neki szabad autóba ülnie, akkor nekem nem?"
Mittudomén, hogy hány pipám van, úgyhogy már csak ezért se akarj igazoltatni.
Autóm nincs is. Úgyhogy ennyit rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!