Nagyjából 20-22 éve írtam naplót, és most visszaolvasom. Másnak is kínos visszaolvasni az ilyen jegyzeteit? :D
Kínosnak nem érzed a saját életedet?
Nekem nem kínos, az is én vagyok. Az a múltam.
Békélj meg vele és ne érezd kínosnak.
Én is írtam már általános iskolás koromban is.
A tini éveket nagyon kellemetlen visszaolvasni :D De közben vicces is, hogy milyen kis semmi problémáim voltak, amiket akkor olyan nagynak láttam.
És persze azért jó is látni, hogy mennyit fejlődtem.
Szóval nem bántam meg, hogy írtam/írok.
Az a kínos, hogy kínos.
A személyiségfejlődés dokumentációja egy ilyen hosszú időszakon át írt napló. Ritka, és értékes. A személyiségfeljődés természetes és szükséges dolog. Érdekes szembesülni bizonyos dolgokkal. Lehet persze nevetni, hisz viccesnek is hathat, de kinevetni a gyermekkori énedet... Akkor szerintem nem vagy érett most arra, hogy elolvasd a naplódat.
Igen, kisgyereknek a felnőtt fejjel kis gondok a nagyok, mert az ő méretével nézi a világot. Ezt megérteni empátia kell.
Köszönöm a válaszokat!
Szürreális élmény annyi biztos. Sokat változtam.
Ma beleakadtam egy részbe, ahol azt írtam, hogy lehet annak a napnak az eseményeit 20 év múlva fogom érteni. És 21 éve volt. Mintha a mostani magamnak üzentem volna.
Igaz nekem még nem ilyen régiek, de igen, vannak benne megmosolyogtató részletek. Elképesztő, hogy 10-12 éves koromban milyen problémáim voltak. De ugyanígy itt Gyakorin is visszaolvastam néhány régi kérdésemet, valaszaimat, 2010-ben regisztráltam ide 12 évesen.
Sokszor már a fogalmazásom is vicces mai szemmel, pláne a problémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!