Ha zavar, szavazz a pénztárcáddal, ennyi. Nem kell felpaprikázni magad, fogyassz olyan tartalmakat, amelyek kedvedre valóak.
2022. febr. 4. 21:10
2/18 A kérdező kommentje:
1
Azt hiszem az új filmekre kvóták vannak, nem is lehet kiadni ha nincs benne homoszexualitás vagy rasszok közötti szexualitás és/ vagy romantikus kapcsolat.
Külfödi fórumokon is panaszkodnak és azt írják, hogy ez amolyan orwelli átprogramozás. De nem csak a homoszexualitás meg BLM van benne hanem politika is, például Trump alázás, vagy globális felmelegedéssel riogatás és oltatlanok lejáratása. Ez utóbbiak ritkábban de ilyet is látni gyakran.
2022. febr. 4. 21:19
4/18 anonim válasza:
Én sem vagyok direktbe rasszista, de hánynom kell, hogy a szőke-fehér nőknek kötelező jelleggel fekete pasijuk KELL legyen a filmekben. Amúgy ja, sok pénzt kapnak a készítők ezért, és szándékosan megy az érzékenyítés. Netflixem sose volt, nem is lesz, de vannak más filmnézős oldalak is, és szabad válogatni a filmek közt. És vannak olyan jó filmek, ahol nem erőltetik ezt a vonalat, hanem klasszikusan fehér nőnek fehér párja van, aki férfi, és/vagy nem ezen van a hangsúly.
2022. febr. 4. 22:26
5/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel, de sajnos azt leszámítva hogy nem fogyasztjuk ezeket a tartalmakat nem tehetünk mást. Ha nem lesz rá kereslet akkor a kínálat is megszűnik.
2022. febr. 4. 22:29
6/18 anonim válasza:
Nem tudom miért vagy ezen kiakadva. Ez az élet. Főleg Amerikában ez szinte mindennaposnak tekinthető. Nálunk nem annyira jellemző, hogy teszem azt egy roma egy más nációval jön össze. A homoszexualitás meg nálunk is jelen van, csak nem teregetik annyira. Sokaknak van ám homo ismerősük, úgy, hogy nem is tud róla. Én is szoktam egy helyi/elviteles kajáldában ebédelni, amit egy homo pár vezet. Tök normális emberek, szoktam velük beszélgetni.
2022. febr. 4. 23:09
7/18 anonim válasza:
Egyik általános iskolai osztálytársam nagyon fehér bőrű és szőke is. Kiköltözött Angliába és feleségült ment egy nem napon barnulthoz bő tíz éve. Szóljak neki, hogy a netflix és a kvóták miatt történt? :D
2022. febr. 5. 00:22
8/18 anonim válasza:
Nekem semmi bajom egyik szexuális irányzattal vagy rasszal sem. Azzal sincs bajom, hogyha ez megjelenik egy filmben. Az viszont igaz, hogy a netflix aránytalanul jeleníti meg ezt mindenben amit gyártanak, ezáltal egy hamis világképet tárnak a nézõk elé, ezzel pedig szerintem pont, hogy ártanak ezeknek a közösségeknek.
2022. febr. 5. 13:59
9/18 A kérdező kommentje:
8
Igen, ez a probléma. Talán az LGBT a lakosság 3%-át érinti és ezzel szemben a filmek 90%-ban benne vannak.
2022. febr. 5. 14:14
10/18 anonim válasza:
#9, azt a 90 százalékot nagyon nagyon túllőtted.
Nem is nagyon emlékszem, hogy melyik filmben láttam LGBT-t
Hirtelen 1 jutott eszembe, a " Lesz ez még így sem ", abban volt egy homi fazon. Sorolj fel már pár filmet, amiben volt ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!