Az igaz, hogy a legnagyobb akadály a jó személyiség kiépítésében a külsőd?
Tehát ha rossz a külső az nagyon behatárolja a lehetőségeid, magyarán nem lehetsz akárki.
Például humor. Csak magadból bohócot csináló fog menni. Mással nem lehetsz szarkasztikus.
Malac, felb@szott a kérdező? :D Ne add ilyen könnyen magad, vitatkoztál már laposföldessel, oltásellenessel, Zoltánkvantumfizikussal, újabban valami tértagadóval is, bár ő még nagyon új nekem. Tudod, hogy meggyőzhetetlenek az ilyen emberek, már az első válaszod első szavánál tudnod kellett, hogy nem mész vele semmire.
A kérdezőnek nincs csaja, és ezért nyilván te vagy a hibás. Ha mondod, hogy nem, akkor de. :) Milyen eredményt vársz az érveidtől? A kérdező nem kérdez, csak kisírja a bánatát. Ha lenne annyi esze, hogy megértse az érveidet, akkor ki se írta volna a kérdéseit, hiszen ha folyamatosan nekifeszülsz a falnak, akkor csak eszedbe jut megindulni egy másik irányba, nem? Erre még a növények is képesek...
Szerintem belül tudja ő, hogy igazunk van, csak nem mer változtatni.
71
Megértem én az érveitek, nyilván ehhez megvan az intellektuális képességem (amit sejthetően kérdőre fogtok vonni :D), de meg szabad cáfolni, szabad egyet nem érteni? Vagy ezek ilyen aranyba vésett örök igazságok amelyeket egyszerűen le kell nyelni és kész?
70
“Képtelen vagy nőkkel normálisan kommunikálni és kitalálod, hogy erről a világ tehet, nem a te bénaságod.“
Malac ebben igazat kell, hogy adjak. Még esélyt sem adok a dolognak, hogy érdeklődve fognak hallgatni, mivel tapasztalatok.
Egy pszichiáter lehet segít elengedni a cuccokat, de a tapasztalataimon nem fog tudni változtatni, ahogy azon sem, hogy mi a férfiideál?
De tény, kialakult egy flegma hanghordozás a nőkkel szemben, mintegy megelőzve azt, hogy megalázhassanak férfiasságomban, újra.
Pedig a flegmaságod miatt csak újabb elutasításban lesz részed, minimum. Aztán találkozhatsz olyan emberekkel is, akik a flegmaságodat támadásnak veszik, és kegyetlenül visszaütnek, te meg majd megint nézel, hogy miért bánt a világ.
Ember, olyan mértékű a sérülésed, hogy azon itt lehetetlen segíteni. Fogalmad sincs a világról, teljesen hibás úton indultál a megoldás felé, és megy az idő. Negyven évesen is szűz akarsz lenni?
Beteg vagy, ezt minden vicc és gúny nélkül mondom. Terápiára van szükséged.
74
A világ tán nem beteg? Csak alkalmazkodom..
"Malac, felb@szott a kérdező? :D"
Alapvetően a borsó a falakra nem hangulatjavító.
Látom, hogy kár bele az energia.
Egyre inkább megértem azokat, akik max egy "Hülye, vagy, ember" kommentet dobnak be, azoknál legalább a befektetett energia, idő és eredmény pariban van.
Úgyhogy én innen ki is szállok.
Utolsó észrevételem:
"A világ tán nem beteg? Csak alkalmazkodom.."
Ha a megoldást hozóval ellentétes a cselekvésed, az nem alkalmazkodás.
Az széllel szemben hugyozás.
Ha a hugyos cipő a cél, akkor ez is jó. Ha nem, akkor "you do it wrong".
76
Vannak jóindulatú, érzékeny, empata emberek, akiknek nem kell változniuk mert úgy gyönyörűek ahogy vannak. Van olyan, hogy nem szabad szintet esni.
Bocs, ezt nem bírtam ki.
"Vannak jóindulatú, érzékeny, empata emberek, akiknek nem kell változniuk mert úgy gyönyörűek ahogy vannak."
Hát az nem te vagy.
Aki a nőt genetikai vezérelt dugógépnek, darab húsnak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!