Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy a legnagyobb...

Az igaz, hogy a legnagyobb akadály a jó személyiség kiépítésében a külsőd?

Figyelt kérdés

Tehát ha rossz a külső az nagyon behatárolja a lehetőségeid, magyarán nem lehetsz akárki.

Például humor. Csak magadból bohócot csináló fog menni. Mással nem lehetsz szarkasztikus.

2021. dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 Molyember ***** válasza:

Malac, felb@szott a kérdező? :D Ne add ilyen könnyen magad, vitatkoztál már laposföldessel, oltásellenessel, Zoltánkvantumfizikussal, újabban valami tértagadóval is, bár ő még nagyon új nekem. Tudod, hogy meggyőzhetetlenek az ilyen emberek, már az első válaszod első szavánál tudnod kellett, hogy nem mész vele semmire.

A kérdezőnek nincs csaja, és ezért nyilván te vagy a hibás. Ha mondod, hogy nem, akkor de. :) Milyen eredményt vársz az érveidtől? A kérdező nem kérdez, csak kisírja a bánatát. Ha lenne annyi esze, hogy megértse az érveidet, akkor ki se írta volna a kérdéseit, hiszen ha folyamatosan nekifeszülsz a falnak, akkor csak eszedbe jut megindulni egy másik irányba, nem? Erre még a növények is képesek...

Szerintem belül tudja ő, hogy igazunk van, csak nem mer változtatni.

2021. dec. 10. 16:24
 72/78 A kérdező kommentje:

71

Megértem én az érveitek, nyilván ehhez megvan az intellektuális képességem (amit sejthetően kérdőre fogtok vonni :D), de meg szabad cáfolni, szabad egyet nem érteni? Vagy ezek ilyen aranyba vésett örök igazságok amelyeket egyszerűen le kell nyelni és kész?

2021. dec. 10. 17:00
 73/78 A kérdező kommentje:

70

“Képtelen vagy nőkkel normálisan kommunikálni és kitalálod, hogy erről a világ tehet, nem a te bénaságod.“

Malac ebben igazat kell, hogy adjak. Még esélyt sem adok a dolognak, hogy érdeklődve fognak hallgatni, mivel tapasztalatok.

Egy pszichiáter lehet segít elengedni a cuccokat, de a tapasztalataimon nem fog tudni változtatni, ahogy azon sem, hogy mi a férfiideál?

De tény, kialakult egy flegma hanghordozás a nőkkel szemben, mintegy megelőzve azt, hogy megalázhassanak férfiasságomban, újra.

2021. dec. 10. 17:05
 74/78 Molyember ***** válasza:
100%

Pedig a flegmaságod miatt csak újabb elutasításban lesz részed, minimum. Aztán találkozhatsz olyan emberekkel is, akik a flegmaságodat támadásnak veszik, és kegyetlenül visszaütnek, te meg majd megint nézel, hogy miért bánt a világ.

Ember, olyan mértékű a sérülésed, hogy azon itt lehetetlen segíteni. Fogalmad sincs a világról, teljesen hibás úton indultál a megoldás felé, és megy az idő. Negyven évesen is szűz akarsz lenni?

Beteg vagy, ezt minden vicc és gúny nélkül mondom. Terápiára van szükséged.

2021. dec. 10. 17:26
 75/78 A kérdező kommentje:

74

A világ tán nem beteg? Csak alkalmazkodom..

2021. dec. 10. 18:13
 76/78 Wadmalac ***** válasza:

"Malac, felb@szott a kérdező? :D"

Alapvetően a borsó a falakra nem hangulatjavító.

Látom, hogy kár bele az energia.

Egyre inkább megértem azokat, akik max egy "Hülye, vagy, ember" kommentet dobnak be, azoknál legalább a befektetett energia, idő és eredmény pariban van.

Úgyhogy én innen ki is szállok.

Utolsó észrevételem:

"A világ tán nem beteg? Csak alkalmazkodom.."

Ha a megoldást hozóval ellentétes a cselekvésed, az nem alkalmazkodás.

Az széllel szemben hugyozás.

Ha a hugyos cipő a cél, akkor ez is jó. Ha nem, akkor "you do it wrong".

2021. dec. 13. 14:54
 77/78 A kérdező kommentje:

76

Vannak jóindulatú, érzékeny, empata emberek, akiknek nem kell változniuk mert úgy gyönyörűek ahogy vannak. Van olyan, hogy nem szabad szintet esni.

2021. dec. 13. 16:50
 78/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

Bocs, ezt nem bírtam ki.

"Vannak jóindulatú, érzékeny, empata emberek, akiknek nem kell változniuk mert úgy gyönyörűek ahogy vannak."

Hát az nem te vagy.

Aki a nőt genetikai vezérelt dugógépnek, darab húsnak tartja.

2021. dec. 14. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!