Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy a legnagyobb...

Az igaz, hogy a legnagyobb akadály a jó személyiség kiépítésében a külsőd?

Figyelt kérdés

Tehát ha rossz a külső az nagyon behatárolja a lehetőségeid, magyarán nem lehetsz akárki.

Például humor. Csak magadból bohócot csináló fog menni. Mással nem lehetsz szarkasztikus.

2021. dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

50

Igen, de a segíteni akarás kimerül abban, hogy mindenről te tehetsz, csak veled van baj és semmi és senki mással?

2021. dec. 8. 12:41
 52/78 Molyember ***** válasza:
100%

"De ne lepődjetek meg ha komoly problémákat fog ez a szőnyeg alá söprés okozni. Emberi lények nem tűrik sokáig hogy őket tapossák."

Miért fenyegetőzöl? Mit akarsz itt kierőszakolni? Elmondták, hogy hülye vagy, és menj dokihoz. Mi a szart akarsz még?

2021. dec. 8. 12:44
 53/78 Molyember ***** válasza:
100%
"Igen, de a segíteni akarás kimerül abban, hogy mindenről te tehetsz, csak veled van baj és semmi és senki mással?" Ez sem igaz. Leírtam, hogy a világ olyan, amilyen, neked meg alkalmazkodnod kell. Leírtam, hogy dokihoz kell menned. Mi nem volt világos? Az lenne szerinted a segítség, hogy veled együtt szidjuk a nőket és a sikeresebb férfiakat?
2021. dec. 8. 12:48
 54/78 A kérdező kommentje:

52

Ez nem fenyegetőzés hanem józan ész.

A történelemben mindig robbanással végződött bizonyos társadalmi rétegek elnyomása. Az egyenlő bánásmód, lehetőségek igénye genetikailag belénk van kódolva.

2021. dec. 8. 12:56
 55/78 Wadmalac ***** válasza:
86%

Nem vagy elnyomva.

Értem?

Te nyomod el magad.

És ha folytatod ezt a fenyegetőző rögeszmés baromságot, előbb-utóbb rendőr fog pszichiáterhez vinni.

úton vagy a gumiszoba felé.

Addig változtass, míg rád nem kattan az ajtó.

És csodálkozol, hogy a társadalomnak tele van veletek a töke?

2021. dec. 8. 13:01
 56/78 A kérdező kommentje:

55

Nincs gumiszoba veszély mert tudok viselkedni. Nem tépem a hajam meg őrjöngök a való életben.

Egy dolog, hogy valami zavar és higgadtan vitára bocsátom, és más dolog, hogy ön- és közveszélyes valaki. Nem ismerjük egymást személyesen ezért felesleges ez utóbbira utalgatnod.

2021. dec. 8. 13:04
 57/78 Mojjo ***** válasza:
100%

Egen. Szóval pont ennyit ér és ilyesmibe fut ki, ha valaki egy incellel akar értelmesen beszélni, tanácsot adni neki, meggyőzni bármiről.

Már másik helyen leírtam: mivel az incelek messzemenőleg a legbutább és a valóságtól legelszakadtabb embercsoport, lazán lekörözve bármilyen laposföldest, chemtrail-hívőt, alakváltó gyíkemberek létét meggyőződéssel vallót stb stb, az incelekkel való párbeszéd totál értelmetlen, ennél egy szösz pöckölése is hasznosabb.

Őszintén nem értem, miért öl ebbe bárki időt és energiát.

2021. dec. 8. 13:04
 58/78 A kérdező kommentje:

57

Minden válaszra logikus válasz volt adva személyeskedés nélkül. Tudtommal ilyen párbeszédről álmodnak a tudományosabb emberek. Akkor mi a baj?

Az, hogy nekem más élettapasztalataim voltak mint neked? Erről miért tehetnék én? Ahány ember annyi valóság.

2021. dec. 8. 13:33
 59/78 Mojjo ***** válasza:
100%
Szóval igen, azt hiszem mindenki láthatja, miről beszélek.
2021. dec. 8. 13:53
 60/78 A kérdező kommentje:

59

Ez kb olyan mint amikor a jóképű srácot megkérdezi a csúnya gyerek, mi a sikered titka? Erre a jóképű srác: csak add magad, ennyi!

Nyilván a tanácsa nem fog működni a csúnya srácnak mert eltérő valóságban élnek.

De ti erősködtök itt, hogy CSAKIS EGYETLEN IGAZ valóság létezik, az amit TI ismertek.

2021. dec. 8. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!