Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy ha az arcfelépít...

Az igaz, hogy ha az arcfelépítésed nem esik bele egy bizonyos típusba akkor egész egyszerűen megtagadják neked a magabiztos viselkedés jogát?

Figyelt kérdés
Vagy felülírható a külsőd a viselkedésed által mintegy megszépülve általa?
2021. aug. 28. 07:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem, incelkém.

Senki nem mondta, hogy 𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐍 szavad hülyeség lenne. Nem ez a probléma veled.

A problémád az, hogy eszed ágában sincs a megoldás irányába elindulni. Sőt: ha valaki megpróbál arrafelé taszigálni, akkor igen hevesen ellenállsz.

Ezek után felmerül, hogy ezt a problémát te 𝐍𝐄𝐌 megoldani akarod, hanem például játszmázol.

Az meg csúnya dolog.

2021. aug. 28. 23:16
 22/36 A kérdező kommentje:

21

Isten a tanúm, hogy én is a megoldást keresem. De a természet szabályait hogy írjam felül?

2021. aug. 29. 00:05
 23/36 anonim ***** válasza:
87%

1: Amennyiben a természet szabályait nem tudod felülírni, akkor más irányban érdemes keresni a megoldást.

2: LÉTEZIK másik irány.

Idáig tiszta?

Ja, még egy: Isten nevét hiába a szádra ne vedd.

2021. aug. 29. 00:13
 24/36 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy is keresed a megoldást kérdező. Te minden áron el akarod hárítani a felelősséget és meggyőzni magadat, hogy ez nem a te hibád. Én ismerek olyan ember, aki kövér meg kalácsképű mégis iszonyat magabiztos. Tudos miért? Mert ő nem görcsölt rá a témára és talált magában értékeket, amelyekre büszke lehet a nem túl előnyös külsején túl.
2021. aug. 29. 07:01
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
A kérdezö tipikusan az, akinek a fejében nincs semmi, ezért a külsöre kooncentrál.
2021. aug. 29. 08:12
 26/36 anonim ***** válasza:
85%
Már felvetettem egy másik kérdés alatt, ha tenni akartok valamit próbáljatok meg a reggeli mokkába bekerülni..az itteni vergődésekkel semmit nem értek el!
2021. aug. 29. 10:09
 27/36 A kérdező kommentje:

23

A 2. Pontoddal kapcsolatban. Oké, tiszta és világos. Melyik lenne az?

2021. aug. 29. 11:40
 28/36 A kérdező kommentje:

26

Oké, tehát ez a megoldás amit tanácsoltok nekem? Hogy menjek a mokkába? Hogy vegyelek így komolyan titeket?

2021. aug. 29. 11:41
 29/36 bollocks ***** válasza:
87%
Nem kell bennünket komolyan venned, mi sem veszünk komolyan téged. És ezt a külsőd -szerinted- hátráltató hatása nélkül sikerült elérned ;) :*
2021. aug. 29. 11:59
 30/36 anonim ***** válasza:
76%

28

Akkor te hogy akarod felhívni erre a "látszólágos porblémára" a figyelmet? Úgy, hogy kérdéseket írsz ki ide? Amit még tanácsolok, magyar youtube csatorna létrehozása a témában..és igen tudom, angolul van már de minél több csatornán vagy nyelven találkozni ezzel a témával annál biztosabb hogy felfigyelnek rá.

Ha ezek nem tetszenek, akkor várom a te ötleteidet!

2021. aug. 29. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!