Az igaz, hogy ha az arcfelépítésed nem esik bele egy bizonyos típusba akkor egész egyszerűen megtagadják neked a magabiztos viselkedés jogát?
Nem, incelkém.
Senki nem mondta, hogy 𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐍 szavad hülyeség lenne. Nem ez a probléma veled.
A problémád az, hogy eszed ágában sincs a megoldás irányába elindulni. Sőt: ha valaki megpróbál arrafelé taszigálni, akkor igen hevesen ellenállsz.
Ezek után felmerül, hogy ezt a problémát te 𝐍𝐄𝐌 megoldani akarod, hanem például játszmázol.
Az meg csúnya dolog.
21
Isten a tanúm, hogy én is a megoldást keresem. De a természet szabályait hogy írjam felül?
1: Amennyiben a természet szabályait nem tudod felülírni, akkor más irányban érdemes keresni a megoldást.
2: LÉTEZIK másik irány.
Idáig tiszta?
Ja, még egy: Isten nevét hiába a szádra ne vedd.
23
A 2. Pontoddal kapcsolatban. Oké, tiszta és világos. Melyik lenne az?
26
Oké, tehát ez a megoldás amit tanácsoltok nekem? Hogy menjek a mokkába? Hogy vegyelek így komolyan titeket?
28
Akkor te hogy akarod felhívni erre a "látszólágos porblémára" a figyelmet? Úgy, hogy kérdéseket írsz ki ide? Amit még tanácsolok, magyar youtube csatorna létrehozása a témában..és igen tudom, angolul van már de minél több csatornán vagy nyelven találkozni ezzel a témával annál biztosabb hogy felfigyelnek rá.
Ha ezek nem tetszenek, akkor várom a te ötleteidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!