Az igaz, hogy ha az arcfelépítésed nem esik bele egy bizonyos típusba akkor egész egyszerűen megtagadják neked a magabiztos viselkedés jogát?
MEgint egy hülye kérdés!
NEM az ARCFELÉPÍTÉS szabja meg a magabiztosságot, másrészt olyan nincs, hogy magabiztos viselkedés JOGA!!!
A viselkedés a jellemedböl adódik, és semmi köze az arcfelépítéshez!
3
Úgy gondoltam, hogy nem reagálnának rá pozitívan, inkább negatívan, elutasítóan, esetleg bunkón.
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy a magabiztos és laza emberek többsége külső terén is ott van.
Nem beszélve egyes karakter típusokról, amelyek szerintem szinte csak a jól kinéző embereknek van megengedve. Például az arrogáns flegma, túlzott magabiztos, nagyhangú személyek sosem Qasimodo külsejűek.
6
Valóságot. Igazságot. Szívom magamba ezeket ezerrel és az eufória amit adnak leírhatatlan.
9
Ez egy komoly társadalmi probléma lett, amely megoldásra szorul. Ezért is minimum társadalomtudomány kategória.
Most komolyan, már lövöldözések is voltak emiatt. Meddig lehet ignorálni, szőnyeg alá söpörni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!