LMBTQ-sok! Egzaktul tudományosan mérni lehet, hogy valaki transz? A fejére tett érzékelőkkel?
Azt mondták az LMBTQ-s felvonulók, hogy ezt hogy valaki transz mérni lehet pontos tudományos készülékkel. Elmondanátok hogy ezt hol olvastátok?
Én férfiként, férfinek érzem magam és így élem meg az életem. Lehetséges lenne, hogy a vizsgálat szerint ezzel ellentétben nő vagyok? Ki akarom deríteni🙂
Mikor is jöttem én mantrákkal? lol
Mondjuk a "tudományt" nem nehéz "megerőszakolni", az megcsinálja azt saját magának is (az meg, hogy miért teszi meg saját magának, az egy teljesen ide nem illő téma).
Tudod, arra is van gép, hogy kimutassák, hogy valaki pedofil.
Valahogy úgy működik, hogy beültetik egy szobába, és különböző területekre mindenféle képeket vetítenek, villantanak... aztán lesik a szem mozgását, minden reakcióját, hogy mennyi ideig van ott, rezdül-e, talán hogy reagál a pupilla, stb. Talán más testi reakciót is méregetnek, erről már nem esett szó.
Aztán a riportalany megkérdezte, a riportert, hogy ki szeretné-e próbálni, de ő azt mondta, hogy nem.
Nyilván ha valami mesterszakáccsal készül riport, és az kóstoltatja a csodás kaját, akkor általában örömmel kipróbálnák.
Gondolom az agyi működést is megfigyelik, mert a különböző tevékenységek és stimulációk más és más részeit hozzá működésbe az agynak.
Nem értem, az olimpia megnitó kapcsán miért merült fel benned újra a kérdés. Nem kaptál rá választ?!
Esetleg annyival lehet bővíteni, hogy olyan is lehetséges persze, hogy valaki másnak öltözik, de ez csak szerep, mint attól, hogy valaki egy film erejéig eljátssza egy gyilkos szerepét, még nem lesz gyilkos.
Hogy jön ez a tudomány kategóriába?
Ami mindent eldönt, az a genetika. Pont.
Azért nem érted, hogy hogy jön ide a tudomány, mert elég távol állsz tőle.
Ez olyan, min amikor tagadod a szivárvány létezését, mert szerinted minden fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!