LMBTQ-sok! Egzaktul tudományosan mérni lehet, hogy valaki transz? A fejére tett érzékelőkkel?
Azt mondták az LMBTQ-s felvonulók, hogy ezt hogy valaki transz mérni lehet pontos tudományos készülékkel. Elmondanátok hogy ezt hol olvastátok?
Én férfiként, férfinek érzem magam és így élem meg az életem. Lehetséges lenne, hogy a vizsgálat szerint ezzel ellentétben nő vagyok? Ki akarom deríteni🙂
Ahhoz nem kell "agymosás", hogy a 29-es egy id1óta legyen.
Az egzakt eredmény= a férfi férfi, a nő az nő.
Ennyi.
A többi a személyiségdefekt, torzulás.
Az jó, hogy te mint egy random névtelen idegen döntöd el másoknak, hogy nekik mi a személyiség torzulás és mi nem.
34
Azt a pszichológia szokta eldönteni. Egyébként gender dysmorphiának hívják.
Szerintem te valamit legépeltél, de nagyon.
36
Igazad van, gender dysphoria
"Biológiai nem"
Na, azért ezzel óvatosan.
Ha valaki XY, de az Y egyáltalán nem működik, akkor nőnek fog kifejlődni.
Majdnem tökéletes nő lesz belőle, csak szülni nem tud, mert azért a 2. X hiányzik.
Nőnek is fogja magát érezni.
Akkor most mi az ő biológiai neme?
És, ha valami átmenet lesz, mert az Y-ból még működik valami?
Arról nem is beszélve, hogy létezhet sok olyan variáció is ahol nem csak kettő betű van. (Arra nem emlékszem, hogy X-ből vagy Y-ból lehet-e több azokban az esetekben.)
Csak azt meg nem szokás defektnek vagy torzulásnak nevezni. Oké a gender dysphoria egy orvosi állapot, de azok a jelzők amiket az egyik válaszoló írt nem éppen olyanok amiket használni szokás erre a jelenségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!